Mad Professor Old School 21 RT
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mad Professor Old School 21 RT
jao jao kakva bruka od the zvuka..
Ili ovo, ili ladna Morava..
Re: Mad Professor Old School 21 RT
što volim kad ima 6V6..odmah se skine ćebe sa zvuka

Jedini dobar zvuk mu je onaj blagi brejk, ostalo je bulja, klin je pretanak, a drive je fizi wtf

ma da, mnogo mi ti znaš šta je dobar zvuk..majtimika wrote:Jedini dobar zvuk mu je onaj blagi brejk, ostalo je bulja, klin je pretanak, a drive je fizi wtf
Dobro je drugar koji ti je , jel sme neko da kaze sta misli da ti ne shvatis licno ono ,get a life

ne sme.majtimika wrote:Dobro je drugar koji ti je , jel sme neko da kaze sta misli da ti ne shvatis licno ono ,get a life
ovo je topik za oduševljavanje, a ne za mišljenja.
Imaš tamo topik "šta mislite o..", pa tamo piši.
ovde je dozvoljeno samo "oooh.." i "aaaah.." i "le leeee"..i eventualno "wow", mada sam alergičan na wow, al ajde
Jebo mater jedan ode,  drugi dodje , ima li kraja

nema.majtimika wrote:Jebo mater jedan ode, drugi dodje , ima li kraja
mnogo lepo to shljaka i mnogo lep demo, mislim da je na banzaiju to pojacalo oko 1500 EUROverdrive wrote:
jao jao kakva bruka od the zvuka..
Ili ovo, ili ladna Morava..

1690..evo sad videhdweezil wrote:
mnogo lepo to shljaka i mnogo lep demo, mislim da je na banzaiju to pojacalo oko 1500 EUR
mnogo to para, nema razloga da kosta toliko.

verujem ti, ali imaš li neki predlog - alternativu ovome ?bancika wrote:mnogo to para, nema razloga da kosta toliko.
Nisam istraživao, verujem da ima pojačala koje rade isto ovako..
Dopao mi se skoro neki supro...ne secam se modela. Malo vise od 'iljadarke

daj linak da počujembancika wrote:Dopao mi se skoro neki supro...ne secam se modela. Malo vise od 'iljadarke
i meni se Supro odavno čini sumnjivim za gasovanje...
e, mislim da je ovaj bio sto mi se bas dopao...mada ostavljam prostora da je zbog Jimmy Page-a  Ali prvi put sam osetio GAS za gotovim pojacalom posle 100 godina, bas mi nekako bio "ukusan" gospodski ton.
 Ali prvi put sam osetio GAS za gotovim pojacalom posle 100 godina, bas mi nekako bio "ukusan" gospodski ton.

Ali prvi put sam osetio GAS za gotovim pojacalom posle 100 godina, bas mi nekako bio "ukusan" gospodski ton.
 Ali prvi put sam osetio GAS za gotovim pojacalom posle 100 godina, bas mi nekako bio "ukusan" gospodski ton.Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest