Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
To je neki entri level bubanj marke Big Beat a model je Kick it. Koliko sam uspeo da skontam bubanj koji se kod nekih drugih nonejm proizvodjaca moze naci kao model DD501. Ne znam koja mu je stvarna cena ali ja sam ga uzeo polovnog za 60 jura. Realno,nije nista posebno ali radi ok. Dok sin i ja ne savladamo neke osnove, bice dobar 

Definitivno bolje od video igrica 

Pa cepa i igre. I ja volim da se sigram pa mu dozvoljavam ali kontrolisano. E sad, videcemo kako ce ici sa bubnjevima tj kako da pocne nesto da uci a da mu ne dosadi.
-
faks wrote:Definitivno bolje od video igrica
http://tribune.com.pk/story/835686/paki ... nship-win/
Get rekt m8

- Rockatansky
Za te repa to je super. Vezbas ko covek...
Bez obzira, I dalje je pakistanac 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
Bogati pakistanacfaks wrote:Bez obzira, I dalje je pakistanac

oho ho stigo cika Zoom 
bravo matori bord je kevica, imas sve i vise nego sto se moze pozeleti. takodje bas me zanima kako ces porediti verb-ove sa digitech-a i sa zoom-a, jer uvek kad si u svojim demoima palio digiverb ja sam se odusevljavao koliko to dobro radi i kako ti to koristis

bravo matori bord je kevica, imas sve i vise nego sto se moze pozeleti. takodje bas me zanima kako ces porediti verb-ove sa digitech-a i sa zoom-a, jer uvek kad si u svojim demoima palio digiverb ja sam se odusevljavao koliko to dobro radi i kako ti to koristis
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hvala matori...Cortex wrote:oho ho stigo cika Zoom

U sustini, posto je Okac banuo do mene da proba reverb i jako mu se svideo RV5, ja sam bio u fazonu, ok, stim da sam odmah trazio s cime bi mogao da ga zamenim, tj njegov "modulate" segment koji je poput shimmer efekta. Ovaj zoom MS50 na sebi nema fabricki napravljen shimmer, ali sam nasao kako da iskombinujem dva efekta u lancu i da napravim upravo to (neki lik postavio instrukciju na net, nisam sam provalio). Takodje, za razliku od MS70, koji je genijalna sprava takodjer, ovaj MS50 ima na sebi slicer, koji mi je neophodan u svirci za neke nove pesme i solidne flangere i choruse i par jako smeshnih, "boles" efekata, od ring modulatora pa do organa nekih... Jedino sto mi ne treba nikako su ti drajvovi i ampovi koje on ima na sebi, ali, hej, ne smetaju. Digiverb je best buy reverb i mislim da cu ga ostaviti posto ga vec imam preko 3-4 godine i radi dobro uzivo a i studijski. A Echopark sam resio da ponovo uzmem jer je jedina single pedala koja ima fizicki tap tempo i ima neki svoj zvuk koji se meni svidja jako...(ne kazem da je NUX bio los, ali ovo jeste bolje)...Odlazem momenat pravljenja veceg borda...jer ako to krenem...do qrca.

Hm, isto sam se pitao i ja, ali ga N. lepo obrazloži, slično kao što ja koristim Vox Stomplab, bez drajvova i amp sim.Cortex wrote:oho ho stigo cika Zoom
I ja se ponovih. Fuckin' finally.

Jel to neka organizovana akcija? 

WTF U CEMU JE FAZON
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Juce u Novom Sadu desio se slucaj multiprocesoroljublja. Japan je slavio a bogme i Kina! xD