Cimar nije,drugačiji oblik glave je na cimaru...desert sun wrote:Ova gitara nije ni melodija ni jolana sigurno.Ne znam tacno sta je ali cini mi se da sam video indeticnu cimar gitaru sa istom maskom sa potove,isti vrat i civije samo su drugi magneti i kobilica koji su ovde sigurno budzeni.
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ja pročitao "cmar"kwiss wrote: Cimar nije,drugačiji oblik glave je na cimaru...

fattwang wrote:Ja pročitao "cmar"kwiss wrote: Cimar nije,drugačiji oblik glave je na cimaru...

https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... ilter_id=4
..."na zalost na njoj nisu originalne civije , magneti i kobilica"...
- NikolaGerza
Samo?OVCA wrote:https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... ilter_id=4

Kakve veze ima kad nije ni originalni gibson
Ја сам мог мексичког Телекастера у Лири платио, са гиг бегом 440 еура. У међувремену одрадио нитро финиш (120е), купио фендерову перлоид маску (знам, нико ме није био по ушима него волим тај хаармоникашки седеф, ... 35 е), ЦТС потенциометри (20 еура) и перлоид капице за потове (нпр по 3-4 еура), Најважнија ставка оригиналне магнете поклонио другару који ми је радио струју, а уместо њих уградио >Тексас Спешлс (у Митросу дабоме, 13 000 динара), шилдоваље бакарном фолијом (нпр 8 еура), нулти праг од кости (10 еура) и на крају у Микс Мјузику још узео кофер за 70 еура. Кад ћемо већ да се ку...чимо колико би то могло да подигне цену . . .
Продао сам је неком народњаку из НС за 450.
Рођени сам трговац.
dobro si i prosao...sta mislis, koliko mogu da izvucem za mog RG2550? u startu je oko 1000e...a onda sam stavio tri dimarzio magneta (petrucci signature i evo single), cca 200e za komplet, bourns potove - 30e za par, mirror masku - 40ak, OAK multipole switch od 20ak jura i tremol-no od 50ak evra....ja mislim da ne bih mogao vise od 600e da izvucem na ovakvom trzistu.
Pa zasto?! Msm, zasto si ga uopste prodavao? Ako si morao, onda ok, ali ako nisi... zasto? I po toj ceni? Msm(opet), zao minenadg wrote: Продао сам је неком народњаку из НС за 450.
Рођени сам трговац.
-
Ja tvrdim da za te pare nemas gitaru sa ovakvim dodacima. Poznajem licno coveka i ne mogu da recima objasnim od kakvih krseva pravi vrlo vrlo upotrebljive gitare.
Uopste nije neozbiljna osoba i vrlo dobro zna sta radi.

E sad, uopste nisam ubedjen da ove moje reci nekome mogu promeniti utisak, ali sam imao potrebu da napisem da gitara nikako nije za podcenjivanje.
Ja sam mog telekastera konacno prodao jer nisam bio zadovoljan zvukom. Postavljao sam ovde i kratak video kolik oje to krestalo i prstalo, ali na neki nezdrav nacin. To sto sam drzao gitaru na oglasima i nabrajao svima sta sam sve radio, u principu nije nesto uticalo na cenu. Mzda je bolja varijanta bila da sam ubacio neke jeftinije magnete a Fender TXS Sp prodao odvojeno . .. Znate i sami kakva nocna mora izgleda prodavanje na KP.
Ja ovu moju trenutnu opremu ne mogu da prodam. Uglavnom neko cenkanje i neke nerealne zamene . . .
Ja ovu moju trenutnu opremu ne mogu da prodam. Uglavnom neko cenkanje i neke nerealne zamene . . .
Шта знам, мислим да би ти било паметније да си на гитару вратио све њене оригиналне делове и тако је продао. Ето сад си опет узео Телакастера, могао си нешто од раније купљених афтермаркет делова можда да искористиш. Изгубио би стандардних 30% знам, није ни то мало, 130 евра) у односу на цену у радњи и имао би у штеку разне квалитетне делове (који су коштали много више од поменутих 130 евра).
e zato se kupuju jeftine gitarice, jeftine pedalice, jeftina pojačalca..
pa se nauči da se svira
pa se primeti talenat, pa se napreduje, pa se zaradi neka kinta, pa se kupi nešto bolje, a ono staro i jeftino pokloni ili ostavi ako i dalje radi
a kod nas sve naopako
štedi štedi štedi grči se da kupi gitaru od tri prosečne plate..i onda se se (i bukvalno) slika sa njom
i sa ostalom opremom je isto
Napravite bre MUZIKU koju će ljudi da vole
Zaradite NOVCE od toga
i prestanite da se smarate sa KP trange frange varijantama pod izgovorom da jurite zvuk
Ne jurite zvuk. Vi jurite talenat. Kojeg ili imaš ili nemaš.
Ovako, nit ste muzičari, nit ste trgovci..frustracija za frustracijom..
A plus, kao kazna sudbine..čeka vas Overdrive na forumu da vas nervira

pa se nauči da se svira
pa se primeti talenat, pa se napreduje, pa se zaradi neka kinta, pa se kupi nešto bolje, a ono staro i jeftino pokloni ili ostavi ako i dalje radi
a kod nas sve naopako
štedi štedi štedi grči se da kupi gitaru od tri prosečne plate..i onda se se (i bukvalno) slika sa njom
i sa ostalom opremom je isto
Napravite bre MUZIKU koju će ljudi da vole
Zaradite NOVCE od toga
i prestanite da se smarate sa KP trange frange varijantama pod izgovorom da jurite zvuk
Ne jurite zvuk. Vi jurite talenat. Kojeg ili imaš ili nemaš.
Ovako, nit ste muzičari, nit ste trgovci..frustracija za frustracijom..
A plus, kao kazna sudbine..čeka vas Overdrive na forumu da vas nervira

- Rockatansky
CountDuckula wrote:Ja tvrdim da za te pare nemas gitaru sa ovakvim dodacima. Poznajem licno coveka i ne mogu da recima objasnim od kakvih krseva pravi vrlo vrlo upotrebljive gitare.
Uopste nije neozbiljna osoba i vrlo dobro zna sta radi.![]()
E sad, uopste nisam ubedjen da ove moje reci nekome mogu promeniti utisak, ali sam imao potrebu da napisem da gitara nikako nije za podcenjivanje.
Ona moze jedini njemu da vredi te pare, ali realno to nema veze sa vezom...
Video sam 2 Roostera na KP jedan po 70 a drugi po 85 evra

MIslim Stagg civije? Ne zna se koje su gore, ali mislim da su Stagg gore...
Isto i magneti....
Mada OK mozda se neko i zezne i kupi, ali sigurno ima bolje polovne za te pare.