Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
komil

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by komil » 16 Dec 2015, 23:49

Bitno je da više nas klikne na oglasu na "Protiv pravila" pa "piraterija" ili da napiše razlog. Skloniće automatski oglas.

Perce

Post by Perce » 17 Dec 2015, 00:01

Evo, ja odradio.

nenadg

Post by nenadg » 17 Dec 2015, 00:55

Poslao sam mu link prema ovom nasem razgovoru. Promenio je oglas, postavio gitaru na aukciju i sada trazi neku drugu cenu.

https://www.kupujemprodajem.com/Les-Pau ... -oglas.htm

Valjda smo ovim nekom pomogli.

bancika

Post by bancika » 17 Dec 2015, 08:00

hehe "tezina odgovara"...pa onda da odmerim dzakce peska i oglasim ga kao '59 les paul :)

Perce

Post by Perce » 17 Dec 2015, 08:12

Realno, onaj kose razmislja da svirne toliku kolicinu love za gitaru, nije klinac i neko ko nema pojma ali opet.

Perce

Post by Perce » 17 Dec 2015, 11:20

cca 700 ajvara za Jolanu/ Bargain...
http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... rough=true

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 17 Dec 2015, 11:34

Капирам да је то као и Трабант, никакав ауто али сада већ има култни статус. Чисто да знаш, недавно је нека баба мом познанику поклонила Кеца из 1975. Прешао је мање од 10000 и био све време гаражиран. Нема ни тачку корозије, сви хромирани делови у одличном стању, гуме наравно маторе али са перфектном шаром, чим је стављен нови акумулатор ауто је упалио из прве. Баба је била срећна што не плаћа шлеп службу, и што ће да добије места у гаражи да направи летњу кухињу. Оно, Кец са округлим фаровима, човек прво мислио да га тапне за 200 евра ако му се посрећи. А онда је кренуо да проучава понуду... Продао га је за 1700 евра.

abogicevic

Post by abogicevic » 17 Dec 2015, 13:40

Kristijan wrote:Капирам да је то као и Трабант, никакав ауто али сада већ има култни статус.
Da se nadovežem na priču o proizvodima koji, uprkos svome (ne)kvalitetu, dobijaju vremenom status kultnih. Ne znam da li ste primetili da je počela da se provlači priča o nekoj seriji skvajer buletta čiji serijski broj počinje sa "C08" ili "C0B", nisam siguran. U pitanju je, dakle, najobičniji kineski squier bullet, ali pošto je proizveden pre 15 godina, ispada da je ne znam koliko bolji od današnjih.
Elem, šta tek reću o ovom raritetu gospodina iz Ćuprije?
http://www.kupujemprodajem.com/Resonato ... -oglas.htm

Perce

Post by Perce » 17 Dec 2015, 14:39

Kristijan wrote:Капирам да је то као и Трабант, никакав ауто али сада већ има култни статус. Чисто да знаш, недавно је нека баба мом познанику поклонила Кеца из 1975. Прешао је мање од 10000 и био све време гаражиран. Нема ни тачку корозије, сви хромирани делови у одличном стању, гуме наравно маторе али са перфектном шаром, чим је стављен нови акумулатор ауто је упалио из прве. Баба је била срећна што не плаћа шлеп службу, и што ће да добије места у гаражи да направи летњу кухињу. Оно, Кец са округлим фаровима, човек прво мислио да га тапне за 200 евра ако му се посрећи. А онда је кренуо да проучава понуду... Продао га је за 1700 евра.
Trabant mozda ima kultni status u crb/cro/bih ali nema recimo ovde u Norveskama. Isto tako i Jolana, koju je verovatno velika vecina nas posedovala na pocetku karijere. Ima neku sentimentalnu vrednost i to je to. Vidjam po oglasima gomilu Teisco i slicnih gitara iz 70/80 sa cenom bar duplo manjom nego ova Jolana. Sumnjam da su losijeg kvaliteta od Jolane ali isto tako ne verujem da su ni nesto bolje ali eto... Neopravdano, neke stvari steknu kultni status a neke, istop tako neopravdano, ne. Imho

alfonso

Post by alfonso » 17 Dec 2015, 14:47

Ja za Jolan(d)u ne bi dao jedan dinar. Kao poklon, cuvao bi je. Pare, nikako

Rockatansky

Post by Rockatansky » 17 Dec 2015, 14:50

abogicevic wrote:
Kristijan wrote:Капирам да је то као и Трабант, никакав ауто али сада већ има култни статус.
Da se nadovežem na priču o proizvodima koji, uprkos svome (ne)kvalitetu, dobijaju vremenom status kultnih. Ne znam da li ste primetili da je počela da se provlači priča o nekoj seriji skvajer buletta čiji serijski broj počinje sa "C08" ili "C0B", nisam siguran. U pitanju je, dakle, najobičniji kineski squier bullet, ali pošto je proizveden pre 15 godina, ispada da je ne znam koliko bolji od današnjih.
PA taj C0B ili sta je vec je iz druge fabrike u kini i navodno je bolji. Dakle nije samo serija i sto je mator, malo jeste drugaciji. Ne kazem da vredi :) to zaista ne znam, nego samo dodajem detalje.

NikolaGerza

Post by NikolaGerza » 17 Dec 2015, 14:52

abogicevic wrote:
COB Squier Bullet jeste najbolji od svih bullet-a.

alucard_earl

Post by alucard_earl » 17 Dec 2015, 14:53

A obrnuti krst i natpis "Fuck you" mu daju jos veci identitet i vrednost nego druge non-COB serije... :shock: Sta sve moramo da citamo na ovim oglasima... Da je mogla da se napise neka knjiga na temu svih raznih oglasa od pocetka ove teme mislim da bi bila pravi hit tipa Nacionalni park Srbija-KP Edition :mrgreen:

Fenderica

Post by Fenderica » 17 Dec 2015, 14:55

NikolaGerza wrote: COB Squier Bullet jeste najbolji od svih bullet-a.
El bolji od standarda ili afiniti serije? Ako nije koj će mi bulet za 180 evra?

Post Reply