Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
cool, dobri su, dobri. Dokaz da je bitnija konstrukcija nego neko magicno drvo
Nego kad sam gledao, kod nas su bili mnogo skuplji nego vani. U USA mogu da se nadju za 400-450-ak zelenih novcanica novi. Onaj 000 je kod nas bio zadnji put kad sam gledao oko 650e i to bez ozvuke.

U Briselu su bili toliko ozvuceni, pre mesec dana...
Odusevilo me sto su tri komada, razlicitih boja, potpuno identicno zvucale, pa mi nije bila frka da porucim gitaru sa neta...
Izasla je nesto manje od 700$ sa shippingom i carinom...
Odusevilo me sto su tri komada, razlicitih boja, potpuno identicno zvucale, pa mi nije bila frka da porucim gitaru sa neta...
Izasla je nesto manje od 700$ sa shippingom i carinom...
jesi ti kupio tog mafa, ili si ga ti prodavao?
super, svaka cast. kapiram da je haos. meni se nikako nije izdvajalo toliko para a bas bi ga bilo lepo imati. 

Ja sam odradio neku zamenu pa mi je muff stigao povoljnije. Realno, ovaj muff je najbolji koji sam svirao i cuo u zivotu, a posedovao sam sve bitne modele i verzije. Ali da vredi neke sulude novce...tesko. Skontao sam da je bolje da imam 3 jake pedale nego 6 polovicnih.Rat koji mi je Pedja Rocket napravio jos uvek je najbolji drajv koji sam imao tj pokriva najsiri spektar s tri pota i radi na svakoj opremi koju sam koristio.Funkomat wrote:super, svaka cast. kapiram da je haos. meni se nikako nije izdvajalo toliko para a bas bi ga bilo lepo imati.
Jel moze pojasnjenje opreme sa slike?Z*Z*Z wrote:

Moze, Farfisa F8 - cevno pojacalo iz 1965god, single end, A klasa 2 lampe 12ax7 u preampu, el-84 power lampa i ez81 ispravljacica - ton je blizak Voxu, i svega 8wati snage sto ga cini pogodnim za stambene zgradeRocker. wrote:Jel moze pojasnjenje opreme sa slike?Z*Z*Z wrote:btw bas kul oprema

perfektan opis
pravac Guitar World da im budes editor 

- tommytigh77
Lepe spravice! 

hajde seti se ako nekad budes prodavao tog mafa da ne ode negde dalje

- Rockatansky

Kupio danas

Ja skoro uzeo ibanez ds 7. Razmisljao da uzmem i ovu kad sam video da je 2000. Al reko,da se ne "bahatim"