pisac wrote:Svaka ti cast,covece.Ovo je zahtevan a sajdzijski precizan posao.Samo sa potenciometrima od metala,ili od tamnijeg.drveta,u istoj boji kao i kuciste,bile bi lepse,ozbiljnije...onda bi mogao to i da komercijalizujes mozda,jer je ovo jedinstvena ideja,a rad je odlican.E-bay,ili postavis video na YouTube sa onim SOLD...sa nekim lepim logoom FUZZ , pedala bi izgledala perfektno.Pozdrav.
Eh, drago mi je da ti se svidja, nisam ja za tako nešto. Kada bi hteo da prodaješ kutije trebao bi imati stolarski alat da lakše to izvedeš. Ovako sa limitiranim alatom od jedne električne rende, danima podešavaš ručno uglove kutiji, turpijaš, šmirglaš, meriš, .. imao sam kažem u šupi dva panja divlje trešnje koji su stajali sigurno 30 godina i više. Ove kutije koje sam uspeo da izvučem iz drveta koji je bio sav naprsao, izujedan od moljaca, imaju neku vrstu sentimentalne vrednosti za mene. Moji starci su to ostavili još da stoji.
Moram da kažem da sam prvo krenuo da ih radim jer nisam imao nikakvu alternativu u vidu neke metalne kutije, jedino mi je ovo palo na pamet da uradim kako bih ubacio pločicu i kao bajagi napravio svoju prvu pedalu. Ali kako su ispale lepe, iskoristio sam svaki deo koji je mogao da se izradi u kutiju. Danas sam iz jednog ostatka uspeo da izvučem još jedan komad, ovaj je definitivno poslednji, mislim da će on biti big muff ako pre toga sredim ovaj klon fultona hehe
Eh kada bih mogao da ih graviram kao što je gore čovek nosio na lasersko, pa da ispišeš i tekst na drvetu, kako bi to lepo izgledalo, profi