Ali zato, evo I jos nekih prinova:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da meni se svidja sto je velika glava i sto je okrenuta, izmedju ostalog, meni je etstetika dosta bitna.board index wrote:@boki1978
Nisam nesto lud za Gibsonima, ali ovaj tvoj bas bas lepo izgleda!
@ Rockatansky
Hvala, odlicna gitara, ja sam se dvoumio izmedju nje, american special i klasicnog mim-a (koga sam prvog i uzeo bio). Nisam Hendrixov fan, ali mi se jednostavno svidela
board index wrote:@boki1978
Nisam nesto lud za Gibsonima, ali ovaj tvoj bas bas lepo izgleda!
@ Rockatansky
Hvala, odlicna gitara, ja sam se dvoumio izmedju nje, american special i klasicnog mim-a (koga sam prvog i uzeo bio). Nisam Hendrixov fan, ali mi se jednostavno svidela
Veruj.Ja imam Squier Classic Vibe Stratocaster 60's,i ne bih je menjao(nedajboze prodao!)za neki skuplji instrument.Sa takvom gitarom mozete na binu bez straha,ona moze da da Knopfler 50's slatkasti bridge-middle zvuk,moze da da SRV zvuk,moze puno toga.Kao sto je rekao Kristijan jednom prilikom,sta je vazno za gitaru-da ima dobru separaciju tonova,dobro uravnotezen zvuk.Ovoj su malko jaci basovi(po mom misljenju,i na mom pojacalu),i perfektno je izradjena.Mozda to ne vazi za sve modele,ali...jos ne cuh da neko opravdano zali zbog kupovine Squier CV-a.Temeljno i kvalitetno uradjene gitare.U svojoj klasi,a i nekim klasama iznad tog cenovnog ranga.board index wrote:Ne dolazi tvrdi kofer, dolazi onaj klasicni mekani, isto kao i za american special, tvrdi sam kupio naknadno. Razmisljao sam izmedju klasicnog Fenderovog i ovog ABS Molded i na kraju sam uzeo ovaj. Kupio sam je u Ceskoj, ovde joj je cena nesto preko 900e. Tipa 920e. Meksikanac standard je oko 660e, a A.S. je oko 1050e. Mislim da je fenderima manje vise slicna cena svuda. Primetio sam da su pojacala jeftinija ovde recimo.
Inace... dok sam probao sve te gitare, trajalo je to malo (da me i zena ne katapultira), ubacim Squier Classic Vibe-a (onaj sto je ceo zelen i headstock) u Vox-a AC15C1 (lampas)... i... moze da prica ko sta hoce, ali ja se jos uvek pitam, da li sam trebao te dve stvari da uzmem umesto ove gitare ili bilo koje druge...
, ja jos uvek ne mogu da verujem koliko je to dobro zvucalo ili je ono neki neverovatan primerak! Prosto me je sramota da to kazem, ali bukvalno nisam mogao da verujem.
nemam problem sa Skvajerom ali imam s parama.board index wrote:On je ovde skoro 400e, mada pretpostavljam da je i kod nas otprilike toliko. Deluxe i CV su najskuplji u Squier liniji, ali za te pare, mislim da vrede skroz, ko nema problem da mu pise Squier umesto Fender na headstockui pogotovu ko vecinom sedi kuci i svira iz hobija.
clapton wrote:nemam problem sa Skvajerom ali imam s parama.board index wrote:On je ovde skoro 400e, mada pretpostavljam da je i kod nas otprilike toliko. Deluxe i CV su najskuplji u Squier liniji, ali za te pare, mislim da vrede skroz, ko nema problem da mu pise Squier umesto Fender na headstockui pogotovu ko vecinom sedi kuci i svira iz hobija.
mjerkam ja tu CV seriju odavno a evo dobili su ih i u ove dvije radnje sto imamo u Podgorici pa cu da vidim nesto.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest