Original Xotic BB Preamp je jako fina pedalica koja za razliku od većine drugih ima aktivne tonske kontrole. Vrlo je raznovrsna i upotrebljiva. Lično ipak preferiram OCD. Evo kako pokojni Ross Bolton lepo prezentuje mogućnosti i upotrebljivost BB Preampa:
Xotic BB preamp klon?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Xotic BB preamp klon?
Imao sam greškicu jednu na pedali umesto 220n sam ubacio 22n kond i sada sam to ispravio. Mislim da sada zvuči transparentnije i bass kontrola je finija, mada nisam uporedjivao u minut pre i posle, ali je ok pedala. Voleo bih da čujem original jer sam video kod druga kineski falš koji nisam ni trazio da uporedim.
Dodao sam kapice potova isto od šljive i sada finalno kutija izgleda ovako:RadeRas wrote:Imao sam malo više vremena i završio i ovaj klon. Zanimljive opcije ima preko podešavanja potenciometrima, bas opcija i tako ali nije ništa spec. Mnogo su mi zanimljivije OCD, Zendrive a Klon Centaur je keva svima.
Ovako izgleda unutrašnjost:Kutija je od šljive i uživo još lepše izgleda. Šljiva je prezahvalna za ove stvari, mnogo lepo. Fale mi kapice potenciometara i izgledaće extra.Spoiler:![]()
Spoiler:

- Rockatansky
Veri najs!
Hvala! I meni se mnogo svidja.Rockatansky wrote:Veri najs!