http://www.mitrosmusic.com/proizvod/211 ... -Solo-%2A/
I kontao sam cekacu do kraja godine, sada otprilike, pa ako budem isao negde, u Madjarsku, Austriju, pa cu tamo da kupim, i ucarim na povracaju poreza
 OKo 100e je i ovde i tamo. I prekjuce vidim na sajtu Mitorsa
 OKo 100e je i ovde i tamo. I prekjuce vidim na sajtu Mitorsa  da je pojeftinilo, i razmisljam, ma sta cu da se cimam, za ovu cenu mogu i ovde kupiti itd.
 da je pojeftinilo, i razmisljam, ma sta cu da se cimam, za ovu cenu mogu i ovde kupiti itd.I posaljem mejl prodavnici u NS da pitam, da li imaju. Naravno nisu se udostojili 2 dana da mi odgovore... Ajde dobro nema veze. Odem sinoc, naravno nema toga, lik me pogledao kao da trazim deo za auto, kada sam pitao. I naravno ni on ne moze da mi kaze da li ima u nekim drugim radnjama u Srbiji pa da narucim. Nego odgovor je: najbolje da porucis online, pa ako ima znaces a ako nema javice ti da nema.

E da legtendarni odgovor prodavca: nemam tu ali imam ovu istu takvu druge generacije, za 13.000

Ono mislim prilicno je slicno!
 Ono mislim prilicno je slicno!Sada sam porucio, ajde da se kladimo sta ce mi odgovoriti u mejlu?

Ja mislim da je kvota 1:20 da nece nigde biti na stanju. Sta vi mislite?

ako nisu izmislili u Mitrosu. Meni i 1. generacija radi posao
 ako nisu izmislili u Mitrosu. Meni i 1. generacija radi posao 

Pitam ja sto obnavljaju oglas na KP mesecima, a on u fazonu "Ma nemam pojma, to neko obnavlja sve odjednom, sad cu javiti da se obrise taj." I stvarno su ga obrisali taj dan.
 Pitam ja sto obnavljaju oglas na KP mesecima, a on u fazonu "Ma nemam pojma, to neko obnavlja sve odjednom, sad cu javiti da se obrise taj." I stvarno su ga obrisali taj dan.