Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ne znam kako se vama čini, ali mislim da ovo može biti VEOMA zanimljivo:
Kaže musicradar da će biti oko $100 svaka, a svaka ima dva kanala, sačuva presete za oba kanala, plus kabinet simulacija, i biće preko 10 različitih modela.
http://www.musicradar.com/news/guitars/ ... als-646760
Ola isto uradio demo high gain verzija:
Ovo, ako je izvedeno iole kršteno, može biti totalni ubica čitave Tech21 Character serije pedala - em su manje, em su više nego duplo jeftinije i plus daju 2 kanala.
Kaže musicradar da će biti oko $100 svaka, a svaka ima dva kanala, sačuva presete za oba kanala, plus kabinet simulacija, i biće preko 10 različitih modela.
http://www.musicradar.com/news/guitars/ ... als-646760
Ola isto uradio demo high gain verzija:
Ovo, ako je izvedeno iole kršteno, može biti totalni ubica čitave Tech21 Character serije pedala - em su manje, em su više nego duplo jeftinije i plus daju 2 kanala.
preskocio sam ovaj video jer vec imamo jeftinih simulatora ali sad vidim da vrijedi paznje. svaka im cast.
cekamo neki dobar rivju pa mozda trgujem jednog JTM-a ili JMP-a
volio bih da cujem misljenje Denijela sa That Pedal Show.
cekamo neki dobar rivju pa mozda trgujem jednog JTM-a ili JMP-a

volio bih da cujem misljenje Denijela sa That Pedal Show.
Jel ima nesto kombo da radi kao ac30, a da nema mnogo kila, naravno sa jednom 12icom. Na primer prijalo bi mi da ima 17kg. Pogledah ovo ac15 ali ispade da ima 22 kila na vagi za ljude i tesko mi je. Od 17 kg pojacalo mi je taman! Da ima fx loop bi bilo lepo.
Probao bih ali nije da sam ga nesto vidjao po radnjama i oglasima i sad ga slabo nalazim na internetu da ga ima na stanju.
kako vam se cini ovo pojacalce?
Laney drži Mix Music.
PRS je najavljen za 800eur kod Thomanna. Lepo pojačalo.
https://www.thomann.de/gb/prs_sonzera_20_combo.htm
PRS je najavljen za 800eur kod Thomanna. Lepo pojačalo.
https://www.thomann.de/gb/prs_sonzera_20_combo.htm
-
Ima li neki hi gain amp lampas od 1w za kucno snimanje a da ima dobar drajv za metal i da nije mnogo skupo? Zanimljiv mi je onaj amp sto je pre par meseci radio Drajver, opasno dobar sound. Da pravim nemam pojma a voleo bih... ali ako mogu da kupim negde tako nesto ili porucim da mi neko napravi bilo bi dobro
skromni zahtevi, kad bi mogo jedan dual recto za 200e 
blackstar ht1 je slican koliko-toliko onom Firefly-u. Mada ni jedno ni drugo nisu bas mjetal.

blackstar ht1 je slican koliko-toliko onom Firefly-u. Mada ni jedno ni drugo nisu bas mjetal.
Black Loooodge
Simpa je.
Spoiler:
Simpa je.
Mislim da je to najnezahvalniji segment za ustedu, finansijska metematika nikako nije proporcionalna snazi. Maxsabass je bas to komentarisao na mojoj temi, za neznatno vece ulaganje moze da se napravi pojacalo od 20-30w. Razlika je jedino u broju i ceni lampi, neznatno skuplji trafoi i mozda nesto veci broj jeftinih komponenti, tako da na kraju razlika bude par desetina evra.metalstringer wrote: ↑04 Feb 2017, 20:17Ima li neki hi gain amp lampas od 1w za kucno snimanje a da ima dobar drajv za metal i da nije mnogo skupo? Zanimljiv mi je onaj amp sto je pre par meseci radio Drajver, opasno dobar sound. Da pravim nemam pojma a voleo bih... ali ako mogu da kupim negde tako nesto ili porucim da mi neko napravi bilo bi dobro
bas tako, zato retko koji proizodjac uopste pokusava da pravi tako mala pojacala, a da budu bas dobra. Bili su oni Marshalli u ogranicenoj seriji al su kostali kao i velika pojacala.
To je to. Sa druge strane, imas kvalitetan lampaski ton na razumnoj glasnoci za kucne uslove. Nekima je bas to potrebno, kao i meni sto je bio motiv da pokusam da napravim lampasa, a trenutno mi je potreban takav za kucne uslove dok će 50w jcm sigurno odmarati neko vreme.
-
vido sam na kp oglas za jedan laney iron heart 15w.covek prodaje sa kabinetom za 480 jurija.ja ga pitao da li bi prodao samo amp bez kabineta,kaze javice mi. uzeo bih ja i kabinet ali nemam toliko love trenutno jbg. mislim da bi iron heart bila prava stvar za haj gejn mjetal i home recording.ako se proda ima se kajem i ko zna kad cu ponovo naici na slican oglas
Ovi njihovi introi su precarski