Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ako već mora da je (više manje) crno, onda bi tata svakako ovo:

Aha.. nemate kanije za noz od muzicke opreme... lepe su slike, ali imamo temu .... za slike ovakvog tipa.. 

-
Ipak narucujem shure sm57 sutra.javljam kad stigne u " Oprema Koju Imate "

To matori \m/
sm57 kevica

Transfender

- "Majstore, treba mi Stratocaster i Telecaster, a imam para samo za jednu gitaru"
- "Nema frke..."

- "Majstore, treba mi Stratocaster i Telecaster, a imam para samo za jednu gitaru"
- "Nema frke..."
Last edited by komil on 13 Mar 2017, 09:36, edited 1 time in total.
ne zna de mu je dupe a de glava
odlicno
odlicno
Meni liči na hibrid od pre par dana

-
Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
Što ne bi nazvao ovog lika, malo mu spustio cenu za 10 dvajs eura i kupio povoljnije ovaj mikrofon ako baš želiš njega: http://www.kupujemprodajem.com/Shure-SM ... -oglas.htmmetalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
-
RadeRas wrote: ↑14 Mar 2017, 17:58Što ne bi nazvao ovog lika, malo mu spustio cenu za 10 dvajs eura i kupio povoljnije ovaj mikrofon ako baš želiš njega: http://www.kupujemprodajem.com/Shure-SM ... -oglas.htmmetalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
Pitam se da li je original?
Ne na slepo, vredelo bi da se dogovorite ako pristane, da se proveri. Najbolje ako imaš nekoga u NS-u pa da pogleda lično i proveri ako se razume. Nije malo platiti 65 do 70 evra za mikrofon pa d ti pošalje falš brzom poštom.metalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 18:16RadeRas wrote: ↑14 Mar 2017, 17:58Što ne bi nazvao ovog lika, malo mu spustio cenu za 10 dvajs eura i kupio povoljnije ovaj mikrofon ako baš želiš njega: http://www.kupujemprodajem.com/Shure-SM ... -oglas.htmmetalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?
Pitam se da li je original?
Isti mikrofon, ratlika je samo što uz LC ide manje dodatne opreme uz mikrofon.metalstringer wrote: ↑14 Mar 2017, 14:49Pitao sam u musbox i u skymusic za shure sm 57 i nemaju na lageru. Sranje. U mitrosu je shure sm57 LCE. Sta mu znaci to LCE jel zna neko?