Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Svaka čast, sa srećom, i da dugo služi! Odlično izgleda, za moj ukus je samo možda mogla mint green maska, nekako mi mnogo dobro pasuje na sve crvene stratove, bez obzira na nijansu. Što se tiče te rupe od pota, ja bih to ostavio kako jeste ili bih eventualno jurio da kupim novu masku koja nema tu rupu, čisto iz estetskih razloga. Kontam da ako ti je smetao pot tu, smetaće ti i bilo kakav taster. A drugo, ja sam imao jednog strata koji je imao taj ''seven sounds switch'' i nisam ga nikad koristio. Neck + bridge na stratu jednostavno ne radi kao na telcu, a sva tri u isto vreme su meh... Oba dodatna zvuka su mi bila nedovoljno distinktivna i ubedljiva u odnosu na standardnih pet da bih u svirci uopšte i odvajao pažnju na to da ih povremeno iskoristim. Možda je nečije iskustvo drugačije, ali strat je strat, a telaca već imaš dovoljno. Killswitch je već zanimljiva ideja, ali njega bih isto locirao negde gde neće da smeta.
Cudna stvar, ja sam na "probnoj" gitari napravio taj prekidac, i toliko mi se svijda da cu i na glavnom stratu da ga ugradim. Bridge mi je uvek malo trebli, i kada ukljucim neck taman ga malo ublazi... Svakako ne koristim sve kombinacije, nego samo neke.tommytigh77 wrote: ↑27 Mar 2017, 22:54A drugo, ja sam imao jednog strata koji je imao taj ''seven sounds switch'' i nisam ga nikad koristio. Neck + bridge na stratu jednostavno ne radi kao na telcu, a sva tri u isto vreme su meh... Oba dodatna zvuka su mi bila nedovoljno distinktivna i ubedljiva u odnosu na standardnih pet da bih u svirci uopšte i odvajao pažnju na to da ih povremeno iskoristim. Možda je nečije iskustvo drugačije, ali strat je strat, a telaca već imaš dovoljno.
Mislis da izlaz iz vol pota povezes na masu kad je pritisnut taster? Moze i tako, i ima veci izbor takvih tastera.fattwang wrote: ↑28 Mar 2017, 07:50Ja bih pre stavio neki normalno otvoreni, vezano da izlaz iz magneta preko njega ide ka masi. Tada u normalnom radu zvuk ne ide preko tastera.
Uzmi u obzir i ove tastere, dosta su pecizni, hermetički su zatvoreni i predviđeni za veoma male signale.
http://www.kelco.rs/katalog/komponente. ... upweb=5212
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests