Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tommytigh77
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ovakve oglase i treba kačiti na temi, em što je vrhunski bezobrazluk, em se čovek lepo ismeje, a ne da se glumi KP policija, pa se piše hiljadu i jedan kilometarski post za svaki jebeni krš koji se pojavi na oglasima. U redu je, bre, nismo imbecili da ne vidimo koja gitara/pedala ne vredi ni pola od tražene cene. Ogadi mi se i da čitam, a kamoli da pišem na Forumu, po pola sata moram da skrolam da nadjem šta mi treba.
- Rockatansky
tommytigh77 wrote: ↑19 May 2017, 23:03Ovakve oglase i treba kačiti na temi, em što je vrhunski bezobrazluk, em se čovek lepo ismeje, a ne da se glumi KP policija, pa se piše hiljadu i jedan kilometarski post za svaki jebeni krš koji se pojavi na oglasima. U redu je, bre, nismo imbecili da ne vidimo koja gitara/pedala ne vredi ni pola od tražene cene. Ogadi mi se i da čitam, a kamoli da pišem na Forumu, po pola sata moram da skrolam da nadjem šta mi treba.

-
Pa tema nije samo najsmešniji oglas,......Neka piše ko šta i koliko želi
ako se uklapa u naslov , nisam video pravilo o dužini
Ovde su se kačile potpuno leve slike, davali se predlozi šta je dobra kupovina pa to je tek ludilo
, pa se polemisalo o stvarima koje nikakve veze nemaju sa oglasima tako da što se mene tiče neka ljudi prozivaju muljatore i neka ih prijavljuju ja to pozdravljam
, barem je u temi ...Ako nešto nije OK tu je čika ADMIN
Kada se podvuče cena za jedan matori VOX volume ako nije čačkan je verovali Vi ili ne super povoljna, nov volume košta pri 100 ak evra bio to boss, morley , feneder..Ja da sam na njegovom mestu to bi prodao preko...drugo je što se neko šokira jel je volume pedala tako jednostavna, pa ni wah nije puno komplikovaniji
. Ljudi za prospekte, uputstva VOX-va iz tog vremena traže po par 100ina E...
a to što je tako nešto nerelano za naše prostore je druga stvar, mada koliko vidim ima ovde bogatih kupaca čim se traže i ovakve cifre
https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... -oglas.htm

Ovde su se kačile potpuno leve slike, davali se predlozi šta je dobra kupovina pa to je tek ludilo

Kada se podvuče cena za jedan matori VOX volume ako nije čačkan je verovali Vi ili ne super povoljna, nov volume košta pri 100 ak evra bio to boss, morley , feneder..Ja da sam na njegovom mestu to bi prodao preko...drugo je što se neko šokira jel je volume pedala tako jednostavna, pa ni wah nije puno komplikovaniji

a to što je tako nešto nerelano za naše prostore je druga stvar, mada koliko vidim ima ovde bogatih kupaca čim se traže i ovakve cifre
https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... -oglas.htm
-
Gospodine traženi ste na stranoj FB grupi zbog Vašeg softvera , neki veoma uvaženi AMP manijaci iz USA se vesle pa sam spomenuo da ste ''odavle'' , ovo manijaci je u poz smislu jer tu Bogami ima faca koje rade za jako poznate face a neki su odavno legende, naravno u grupi je zabranjena ikakava prodaja tako da koliko vidim baš se vesle ovom softveru....jeste ova tema za oglase ali ebiga nemam gde drugo...
izvinjenje ostalima....

I tako...
Jel ima neko ovde da nije skapirao da su kineske pedale najbolje i da je potpuno besmisleno davati astronomske sume za tamo "neka imena" i tamo "neke marke"?Jel ima neko da nije ukapirao da je sve to deo "velikog zagovora" i da su oni sto daju puno para,ustvari obicne budale i snobovi?Ima Joyo,ima onaj Bay(***** li ga) itd.Ali express i druge ale,to je istina!
Jel ima neko da mu nije jasno da su i skupe gitare takodje "bacanje prasine u oci"?Imas kineske gitare koje su perfektne u svakom pogledu.U kombinaciji sa kineskim pedalama i kineskim pojacalima,bre,Bog da te vidi!Dalje,Koreja-ne,oni oce(pederi) vrlo cesto da uture "sperku",pa onda pisu "solid body" ili (pa)mudro cute!I kod Japanca nisu bas cista posla al ajde,da kazemo da moze...Ameri-moze sve,sigurno 100% ali skupo,mlogo!Suma-sumarum,Kina je Bog.Srbi,Hrvati,Bosanci,Makedonci,Siptari,Slovenci i Crnogorci-nikako!Svi ovi navedeni (nazovi) graditelji su redom sarlatani,takodje prevaranti!Notorna govna koja oce samo da drpe lovu a da ti sklepaju za te(ogromne) pare nesto od sobaljene komsijine tarabe.Da ne govorimo da ih zabole sto je kriza i sto narod nema para i nece cak ni dzabe da rade?!Mislim...Da ne govorimo da te iste napaljotke sa zanatom nemaju veze.
Jel ima neko da nije skapirao da su preprodavci(***** li im kevu) nesto naj,naj,najodvratnije na ovom Svetu?!Bre,odvratniji su od bubasvaba(onih crnih)I najveca opasnost za Otadzbinu a i sire.Ali samo ovi sto valjaju gitare i opremu.Ovi sto valjaju lukac,paradajz,krastavce,lazne diplome,garderobu,polovne auto-delove,namestaj,fajans,crep,prace itd. oni su ok.To moze i to je u redu.Oni nisu opasni.Samo gadni preprodavci gitara a narocito ovi sa KP,to je narocito ogroman olos!To treba da se zgazi,spali,ma atomska ako moze,bre!
Jel ima neko ovde da nije skapirao da su kineske pedale najbolje i da je potpuno besmisleno davati astronomske sume za tamo "neka imena" i tamo "neke marke"?Jel ima neko da nije ukapirao da je sve to deo "velikog zagovora" i da su oni sto daju puno para,ustvari obicne budale i snobovi?Ima Joyo,ima onaj Bay(***** li ga) itd.Ali express i druge ale,to je istina!

Jel ima neko da mu nije jasno da su i skupe gitare takodje "bacanje prasine u oci"?Imas kineske gitare koje su perfektne u svakom pogledu.U kombinaciji sa kineskim pedalama i kineskim pojacalima,bre,Bog da te vidi!Dalje,Koreja-ne,oni oce(pederi) vrlo cesto da uture "sperku",pa onda pisu "solid body" ili (pa)mudro cute!I kod Japanca nisu bas cista posla al ajde,da kazemo da moze...Ameri-moze sve,sigurno 100% ali skupo,mlogo!Suma-sumarum,Kina je Bog.Srbi,Hrvati,Bosanci,Makedonci,Siptari,Slovenci i Crnogorci-nikako!Svi ovi navedeni (nazovi) graditelji su redom sarlatani,takodje prevaranti!Notorna govna koja oce samo da drpe lovu a da ti sklepaju za te(ogromne) pare nesto od sobaljene komsijine tarabe.Da ne govorimo da ih zabole sto je kriza i sto narod nema para i nece cak ni dzabe da rade?!Mislim...Da ne govorimo da te iste napaljotke sa zanatom nemaju veze.

Jel ima neko da nije skapirao da su preprodavci(***** li im kevu) nesto naj,naj,najodvratnije na ovom Svetu?!Bre,odvratniji su od bubasvaba(onih crnih)I najveca opasnost za Otadzbinu a i sire.Ali samo ovi sto valjaju gitare i opremu.Ovi sto valjaju lukac,paradajz,krastavce,lazne diplome,garderobu,polovne auto-delove,namestaj,fajans,crep,prace itd. oni su ok.To moze i to je u redu.Oni nisu opasni.Samo gadni preprodavci gitara a narocito ovi sa KP,to je narocito ogroman olos!To treba da se zgazi,spali,ma atomska ako moze,bre!

Last edited by OVCA on 20 May 2017, 16:13, edited 1 time in total.
-
Na čemu si ?pola + si pomrsio, pola + izmislio
šta se bre primaš kao muškatla kada ti neko čačne drugare preprodavce? pa naravno da šteti zemlji, ne bistrim ja politiku već pričam iz iskustva kako jeste u dodiru sa drugim muzičarima od preko i ovde . Taj deo si jedino dobro pohvatao samo si ga preuveličao
ovo oko ubijanja atomskih bubašvaba i keve
ajd sad onu priču o ručku i kako si dobio gitaru o koj si sanjao
, beše đuveč ili ćevapi? 
šta se bre primaš kao muškatla kada ti neko čačne drugare preprodavce? pa naravno da šteti zemlji, ne bistrim ja politiku već pričam iz iskustva kako jeste u dodiru sa drugim muzičarima od preko i ovde . Taj deo si jedino dobro pohvatao samo si ga preuveličao

ajd sad onu priču o ručku i kako si dobio gitaru o koj si sanjao

A, bogato bilo,mesani rostilj...
A i gitara,Bogami,dvasomaevra,hamerikanska,u potpunosti original(mozda i nije
).Samo kofer trista jura...Za amatera-nije losa... 

-
ako roštilj je uvek super
ma nije važno ko je pravi , važno je da je dobra.....

El bi neko bio ljubazan, ako sam Miki neće, da mi kaže ko je Miki-Djordje na KP? Dajte link da vidimo šta čovek prodaje ili kupuje. To je fer i pošteno!
Nemoj samo da ispadne da tamo baš valja ono što ovde hvali
Nemoj samo da ispadne da tamo baš valja ono što ovde hvali

-
davao sam linak već i to 2 puta ☺...nema ništa od prodaje samo sam dobar kupac

PS stvari valjam pod drugim imenom

-
a pa to oko muškatle sam se ''navukao'' po Nišu ...jesu me jednom kritikovali zbog lokalizama ali meni je to baš simpatično puno
obično je bila muškatla u ovoj '' slomio k'o mače muškatlu'' , '' tresnuo k'o pile slinu'' hahaha ta mi je najluđa trebalo mi je neko vreme da pohvatam kakve veze imaju pile i slina
kada je neko besan ''tera ga na mafiju'' , ili kada se uzme nešto malo hrane, pića, bilo šta '' sitno kaluđerski'' mada su to noviji izrazi u zadnjih 10 ak godina
u suštini Srbija je super po pitanju narečija i izraza, ja to shvatam kao jedno ogromno bogatstvo, od juga pa do Vojvodine gde isto ima super izraza , naravno i BG, čak i po pitanju cele ex YU ..malo zastranih sa teme, izvinjavam se, odoh da kupim libelu dok još radi radnja- inače super zamena za fret level beam
pozdrav

obično je bila muškatla u ovoj '' slomio k'o mače muškatlu'' , '' tresnuo k'o pile slinu'' hahaha ta mi je najluđa trebalo mi je neko vreme da pohvatam kakve veze imaju pile i slina

kada je neko besan ''tera ga na mafiju'' , ili kada se uzme nešto malo hrane, pića, bilo šta '' sitno kaluđerski'' mada su to noviji izrazi u zadnjih 10 ak godina
u suštini Srbija je super po pitanju narečija i izraza, ja to shvatam kao jedno ogromno bogatstvo, od juga pa do Vojvodine gde isto ima super izraza , naravno i BG, čak i po pitanju cele ex YU ..malo zastranih sa teme, izvinjavam se, odoh da kupim libelu dok još radi radnja- inače super zamena za fret level beam

pozdrav

-
vidi se da se čovek potrudio , prelep mother of pearl na vratu daje ozbiljnost https://www.kupujemprodajem.com/Jackson ... id=3332020
nisam siguran dal se zezas ili ozbiljno. 200 dindze
http://www.ebay.com/itm/Tree-Of-Life-Fr ... SwTA9X27Xl

- tommytigh77
Da, matori, ali nismo tražili od tebe stručno mišljenje za svaku šklopociju koja se pojavi na KP. Pritom nisi prvi put opomenut i nisam jedini ovde kojem ide na pankreas dužina tvojih postova koji se ponavljaju u krug. Nemoj da me shvatiš pogrešno, stvarno nemam ništa lično protiv tebe (a i zašto bih, pobogu), ali moraš da naučiš da komuniciraš na internetu. Ovde niko nema vremena da čita tvoj tok misli, čoveče, zagadjuješ virtuelni prostor. Inače, ideje i savete koje predlažeš na forumu primam najtoplije i sa većinom se slažem, tako da sam u ideološkom smislu na tvojoj strani, u tvom timu, ali bio bi sto puta korisniji svima kad bi naučio da se koncizno izraziš, a i to povremeno. Jebote, ja kad sam se prijavio na MF pre par godina imao sam tremu od likova koji su tu već godinama unazad, pa sam debelo merio šta da kažem i kad i kako, i trudio se da ne ometam previše. Na koju foru lik poput tebe da sebi za pravo da popuje naširoko i nadugaćko, a pojavio se prekjuče, nije mi jasno. Smirela malo bre.MIKI-DJORDJE wrote: ↑20 May 2017, 10:46Pa tema nije samo najsmešniji oglas,......Neka piše ko šta i koliko želiako se uklapa u naslov , nisam video pravilo o dužini
Ovde su se kačile potpuno leve slike, davali se predlozi šta je dobra kupovina pa to je tek ludilo, pa se polemisalo o stvarima koje nikakve veze nemaju sa oglasima tako da što se mene tiče neka ljudi prozivaju muljatore i neka ih prijavljuju ja to pozdravljam
, barem je u temi ...Ako nešto nije OK tu je čika ADMIN