Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
tommytigh77

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by tommytigh77 » 19 May 2017, 23:03

Ovakve oglase i treba kačiti na temi, em što je vrhunski bezobrazluk, em se čovek lepo ismeje, a ne da se glumi KP policija, pa se piše hiljadu i jedan kilometarski post za svaki jebeni krš koji se pojavi na oglasima. U redu je, bre, nismo imbecili da ne vidimo koja gitara/pedala ne vredi ni pola od tražene cene. Ogadi mi se i da čitam, a kamoli da pišem na Forumu, po pola sata moram da skrolam da nadjem šta mi treba.

Rockatansky

Post by Rockatansky » 19 May 2017, 23:51

tommytigh77 wrote:
19 May 2017, 23:03
Ovakve oglase i treba kačiti na temi, em što je vrhunski bezobrazluk, em se čovek lepo ismeje, a ne da se glumi KP policija, pa se piše hiljadu i jedan kilometarski post za svaki jebeni krš koji se pojavi na oglasima. U redu je, bre, nismo imbecili da ne vidimo koja gitara/pedala ne vredi ni pola od tražene cene. Ogadi mi se i da čitam, a kamoli da pišem na Forumu, po pola sata moram da skrolam da nadjem šta mi treba.
:XD: :mrgreen:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 10:46

Pa tema nije samo najsmešniji oglas,......Neka piše ko šta i koliko želi :) ako se uklapa u naslov , nisam video pravilo o dužini

Ovde su se kačile potpuno leve slike, davali se predlozi šta je dobra kupovina pa to je tek ludilo :) , pa se polemisalo o stvarima koje nikakve veze nemaju sa oglasima tako da što se mene tiče neka ljudi prozivaju muljatore i neka ih prijavljuju ja to pozdravljam :bambi: , barem je u temi ...Ako nešto nije OK tu je čika ADMIN :ziveli:

Kada se podvuče cena za jedan matori VOX volume ako nije čačkan je verovali Vi ili ne super povoljna, nov volume košta pri 100 ak evra bio to boss, morley , feneder..Ja da sam na njegovom mestu to bi prodao preko...drugo je što se neko šokira jel je volume pedala tako jednostavna, pa ni wah nije puno komplikovaniji :) . Ljudi za prospekte, uputstva VOX-va iz tog vremena traže po par 100ina E...
a to što je tako nešto nerelano za naše prostore je druga stvar, mada koliko vidim ima ovde bogatih kupaca čim se traže i ovakve cifre

https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... -oglas.htm

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 12:21

Gospodine traženi ste na stranoj FB grupi zbog Vašeg softvera , neki veoma uvaženi AMP manijaci iz USA se vesle pa sam spomenuo da ste ''odavle'' , ovo manijaci je u poz smislu jer tu Bogami ima faca koje rade za jako poznate face a neki su odavno legende, naravno u grupi je zabranjena ikakava prodaja tako da koliko vidim baš se vesle ovom softveru....jeste ova tema za oglase ali ebiga nemam gde drugo...

izvinjenje ostalima.... :ziveli:

OVCA

Post by OVCA » 20 May 2017, 15:57

I tako...
Jel ima neko ovde da nije skapirao da su kineske pedale najbolje i da je potpuno besmisleno davati astronomske sume za tamo "neka imena" i tamo "neke marke"?Jel ima neko da nije ukapirao da je sve to deo "velikog zagovora" i da su oni sto daju puno para,ustvari obicne budale i snobovi?Ima Joyo,ima onaj Bay(***** li ga) itd.Ali express i druge ale,to je istina! 8)
Jel ima neko da mu nije jasno da su i skupe gitare takodje "bacanje prasine u oci"?Imas kineske gitare koje su perfektne u svakom pogledu.U kombinaciji sa kineskim pedalama i kineskim pojacalima,bre,Bog da te vidi!Dalje,Koreja-ne,oni oce(pederi) vrlo cesto da uture "sperku",pa onda pisu "solid body" ili (pa)mudro cute!I kod Japanca nisu bas cista posla al ajde,da kazemo da moze...Ameri-moze sve,sigurno 100% ali skupo,mlogo!Suma-sumarum,Kina je Bog.Srbi,Hrvati,Bosanci,Makedonci,Siptari,Slovenci i Crnogorci-nikako!Svi ovi navedeni (nazovi) graditelji su redom sarlatani,takodje prevaranti!Notorna govna koja oce samo da drpe lovu a da ti sklepaju za te(ogromne) pare nesto od sobaljene komsijine tarabe.Da ne govorimo da ih zabole sto je kriza i sto narod nema para i nece cak ni dzabe da rade?!Mislim...Da ne govorimo da te iste napaljotke sa zanatom nemaju veze. :mrgreen:
Jel ima neko da nije skapirao da su preprodavci(***** li im kevu) nesto naj,naj,najodvratnije na ovom Svetu?!Bre,odvratniji su od bubasvaba(onih crnih)I najveca opasnost za Otadzbinu a i sire.Ali samo ovi sto valjaju gitare i opremu.Ovi sto valjaju lukac,paradajz,krastavce,lazne diplome,garderobu,polovne auto-delove,namestaj,fajans,crep,prace itd. oni su ok.To moze i to je u redu.Oni nisu opasni.Samo gadni preprodavci gitara a narocito ovi sa KP,to je narocito ogroman olos!To treba da se zgazi,spali,ma atomska ako moze,bre! :povrac:
Last edited by OVCA on 20 May 2017, 16:13, edited 1 time in total.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 16:08

Na čemu si ?pola + si pomrsio, pola + izmislio
šta se bre primaš kao muškatla kada ti neko čačne drugare preprodavce? pa naravno da šteti zemlji, ne bistrim ja politiku već pričam iz iskustva kako jeste u dodiru sa drugim muzičarima od preko i ovde . Taj deo si jedino dobro pohvatao samo si ga preuveličao :) ovo oko ubijanja atomskih bubašvaba i keve :)

ajd sad onu priču o ručku i kako si dobio gitaru o koj si sanjao :bambi: , beše đuveč ili ćevapi? :)

OVCA

Post by OVCA » 20 May 2017, 16:41

A, bogato bilo,mesani rostilj... :kokice: A i gitara,Bogami,dvasomaevra,hamerikanska,u potpunosti original(mozda i nije :idea: ).Samo kofer trista jura...Za amatera-nije losa... :XD:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 17:09

ako roštilj je uvek super :ziveli: ma nije važno ko je pravi , važno je da je dobra.....

RadeRas

Post by RadeRas » 20 May 2017, 17:28

El bi neko bio ljubazan, ako sam Miki neće, da mi kaže ko je Miki-Djordje na KP? Dajte link da vidimo šta čovek prodaje ili kupuje. To je fer i pošteno!
Nemoj samo da ispadne da tamo baš valja ono što ovde hvali :XD:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 17:56

RadeRas wrote:
20 May 2017, 17:28
Dajte link da vidimo šta čovek prodaje ili kupuje. To je fer i pošteno!
Nemoj samo da ispadne da tamo baš valja ono što ovde hvali :XD:
davao sam linak već i to 2 puta ☺...nema ništa od prodaje samo sam dobar kupac :D ...tj ono što sam prodao nije me zanimalo za ocene ništa....evo ti u private da mi ne šalju ljudi tamo neke srceparajuće poruke :D , nije do mene plašim se za familiju nezgodna su vremena :roll:

PS stvari valjam pod drugim imenom :bambi: , lako se provali onaj najskuplji tamo sa sve samim kopijama :D trenutno imam jako lepe šangajke sa Fender znakom

hipihill

Post by hipihill » 20 May 2017, 18:19

MIKI-DJORDJE wrote:
20 May 2017, 16:08
šta se bre primaš kao muškatla...
:D :D :D ovo jos nisam cuo! Mada u zargonu pre bi bilo "k`o muskatla", ali i ovako je dobro.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 20 May 2017, 19:28

a pa to oko muškatle sam se ''navukao'' po Nišu ...jesu me jednom kritikovali zbog lokalizama ali meni je to baš simpatično puno :D

obično je bila muškatla u ovoj '' slomio k'o mače muškatlu'' , '' tresnuo k'o pile slinu'' hahaha ta mi je najluđa trebalo mi je neko vreme da pohvatam kakve veze imaju pile i slina :XD:

kada je neko besan ''tera ga na mafiju'' , ili kada se uzme nešto malo hrane, pića, bilo šta '' sitno kaluđerski'' mada su to noviji izrazi u zadnjih 10 ak godina

u suštini Srbija je super po pitanju narečija i izraza, ja to shvatam kao jedno ogromno bogatstvo, od juga pa do Vojvodine gde isto ima super izraza , naravno i BG, čak i po pitanju cele ex YU ..malo zastranih sa teme, izvinjavam se, odoh da kupim libelu dok još radi radnja- inače super zamena za fret level beam :bambi:

pozdrav :ziveli:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 21 May 2017, 17:19

vidi se da se čovek potrudio , prelep mother of pearl na vratu daje ozbiljnost https://www.kupujemprodajem.com/Jackson ... id=3332020

bancika

Post by bancika » 21 May 2017, 19:24

nisam siguran dal se zezas ili ozbiljno. 200 dindze :) http://www.ebay.com/itm/Tree-Of-Life-Fr ... SwTA9X27Xl

tommytigh77

Post by tommytigh77 » 21 May 2017, 19:53

MIKI-DJORDJE wrote:
20 May 2017, 10:46
Pa tema nije samo najsmešniji oglas,......Neka piše ko šta i koliko želi :) ako se uklapa u naslov , nisam video pravilo o dužini

Ovde su se kačile potpuno leve slike, davali se predlozi šta je dobra kupovina pa to je tek ludilo :) , pa se polemisalo o stvarima koje nikakve veze nemaju sa oglasima tako da što se mene tiče neka ljudi prozivaju muljatore i neka ih prijavljuju ja to pozdravljam :bambi: , barem je u temi ...Ako nešto nije OK tu je čika ADMIN :ziveli:
Da, matori, ali nismo tražili od tebe stručno mišljenje za svaku šklopociju koja se pojavi na KP. Pritom nisi prvi put opomenut i nisam jedini ovde kojem ide na pankreas dužina tvojih postova koji se ponavljaju u krug. Nemoj da me shvatiš pogrešno, stvarno nemam ništa lično protiv tebe (a i zašto bih, pobogu), ali moraš da naučiš da komuniciraš na internetu. Ovde niko nema vremena da čita tvoj tok misli, čoveče, zagadjuješ virtuelni prostor. Inače, ideje i savete koje predlažeš na forumu primam najtoplije i sa većinom se slažem, tako da sam u ideološkom smislu na tvojoj strani, u tvom timu, ali bio bi sto puta korisniji svima kad bi naučio da se koncizno izraziš, a i to povremeno. Jebote, ja kad sam se prijavio na MF pre par godina imao sam tremu od likova koji su tu već godinama unazad, pa sam debelo merio šta da kažem i kad i kako, i trudio se da ne ometam previše. Na koju foru lik poput tebe da sebi za pravo da popuje naširoko i nadugaćko, a pojavio se prekjuče, nije mi jasno. Smirela malo bre.

Post Reply