zamisli kada je to bila moja gitara

tj imao sam istu , ali bez obzira na to nije USA, ja sam ga čak jednom pitao odakle mu ta info u poruci i tada je tražio manje love čini mi se i objasnio da nije ni usa a ni Japan isto već Korea...Nije mi ništa odgovorio stajalo je neko vreme pa je sklonjena, čak sam i zvao...Kontam možda ne zna..al sumnjam..jednostavno ne želim da se neko zezne zato sam napisao, na kraju takva je tema

... i veruj sa takvim stvarima se ne zezam niti ću ikada reći ako nisam 100% siguran. Znaš ako neko svira pri aktivno a ne zna da na Američkim i Japanskim gitarama piše ono ''made in ...'' ili da imaju karakteristične oznake na glavi USA npr za Washburn onda ili nema pojma o gitarama ili laže

, dobro ili je siroma dezinformisan ....
Ja sam je prodao za u današnje vreme bi to bilo pa možda i 100 evra

, ne verujem da joj je bliznakinja al hajd možda i jeste nisu baš ni retke toliko, viđao sam g1 još u Južnom delu Srbije , beše i 5ca i to je to...neka bude da grešim

... istu takvu je prodavao lik iz Niša opet, pa onda u Vojvodini je završila taj je prodavao čini mi se za 170, i sada je kod ovoga...Znam jer je iskakala po oglasima...Vuče se jadnica 4 godine menja vlasnike...kod koga je još bila ne znam
takođe to nije nikakv Flod Rose već wonder bar onako ovaj je naj lošiji, kda ti strada deo možeš ga baciti u smeće, oni glomazni koji su išli na drugim modelima su bolji, treće magneti su daleko od ''odličnih'' imaju kalsičan šum kada su na singl poziciji...kilavi su nemaju snagu, ali pristojno zvuče za taj cenovni rang, to je praktično najniža klasa jer su te G serije V verzija Korenaska išle do G 70 sa tim što je veći broj veći je kvalitet, e ti sad imaš predstavu gde je 3 u odnosu na 70, znači fina gitarica ali 300 E i još trebaš pragove da menjaš mislim

ok njegovo pravo ali je laž za USA
Na kraju u doba interneta ja stvarno ne znam kako ljudi misle da će im takve stvari proći, ili igraju na kartu da ne znaju svi Engleski...Ako je neko njemu uvalio kao USA znači on kao ima pravo da to uradi drugome? ne bih rekao....ne deluje mi kao navian a niti mi liči na balavca ( izgled ume da vara), kažem moguće da je zaista nema pojma o gitarama ili je ono drugo... da ne kačim slike neka svako izgoogla 21 je vek imaju i slike iz kataloga a ima i washburn forum.

ne znam čoveka nemam ništa lično protiv ali ovakvo prodavanje nije fer imho