akano dobar izborinđun, ubavo Egg....
Yes Overdrive ka ćepanica, ali maagoni je to, lako se ovarba...
svašta ima samo da traži na pravi place, imade i šrane isto OK drvo, wilkinson ne 50 već 100 tremolo EMG hz magneti i elektronika isto za šokantnih 300 i frtalj, ali to kad steknu ime zvekaće oni lako po soma evara....Koreanci prave a Nemci rukovode i ondak...Vazda su ti Nemci imali nos za kvalitet, oni su inače najviše od evropljana uvozili Japanske đitre i opremu, totalno su bez kompleksa, briga ih šta piše važno je da je dobro a ako je povoljno još bolje....
Ja sam hteo tu zbog neck trough dizajna, volim to jer sustain ubija, imam 2 đitre na taj fazon i nekako mi leže....vrat kroz telo i zice kroz telo msm milina kombinacija, ima karakter da se mere zvekati i metal što volem, ciči ki luda te mere za bluza a ima vako izgled te mere i ovi jazz.....
A vala se i Schcter isprsio samo tako, za pri 470-480E kaži da dođe u srbi stan mere za 500e, ima sniženja, ladno dajo stvarno puno, ipak su oni ime jel...jako nice, barem ja volem, samo bi sedla zamenio na FR to je nekih još 50e max preko i đitra za vjek vjekova..Banši...
onako ovo je već za rock da ne kažem metal, ali top gore ublaža imidž pa može za rokić a bogme i fusion neki...Maštam skromno da bi kao pri ostvario, videt ćemo...Hajd uzdravlje pipl