Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

iggy pop

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by iggy pop » 10 Aug 2008, 13:15

...zajebi hipotetizam..haha

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 10 Aug 2008, 13:28

:(

dovlabj

Post by dovlabj » 10 Aug 2008, 22:31

Tokio Hotel i ono nesto RBD (ne znam... to lepsa polovina slusa, kolko ja mogu da primetim...) to moja sestra slusa i retardirano mi je (bez obzira sto ne razumem reci)... poludim od toga...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 19 Aug 2008, 11:51

"Bendovi" koje najvishe mrzim na svetu su Hari-Mata-Hari, Magazin(pogotovo...jebeno se najezhim kad chujem ono zapevanje!),Franz Ferdinand i slichan girly feces, pa...ma shvatate general idea!

A najvece muchenje za mene ne bi bio boravak na svadbi na kojoj bi pevala Stoja, vec veche u KST-u kada su OSAMDESETE! Chim chujem tu prokletu ritam mashinu i jadne textove na koje se devojke lozhe do krajnjih granica, dodje mi da povracam. Jbne osamdesete!

:)

jolana

Post by jolana » 19 Aug 2008, 12:00

... posle kraceg razmisljanja mogu reci da NAJVISHE mrzim Bajagu, koga treba ... joj bolje da ne pisem.

i Djordja Balasevica! narodnjaci i ovi magazini dodju ko neki glup vic, ali Djole i Bajaga... :grummel_2:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 19 Aug 2008, 15:16

Josh jedan glas za Balashevica.

A ako cemo tako, pevache...onda jbg, sve redom, Vlado Georgijev, pokojni Proeski, onaj Bosanac shto kao neshto svira 15 instrumenta sa nekim perchinom me neverovatno nervira i tako dalje...

LazaRocker

Post by LazaRocker » 19 Aug 2008, 16:02

Pa ljudi ja i jesam samo na bendove mislio... Al' ako cemo i pevace onda svi grandovci po redu bez izuzetaka, one napumpane Seka i Ceca (ne znam dal' su one grandovke), Vlado Georgijev, Rihana, Shakira, i onaj Timberlake Timbeland kako li se vec zove

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 19 Aug 2008, 17:52

Pa ono, ne mrzim ih... ali bih dole navedenima postavio jednostavno pitanje - ZAŠTO? (srećom, za mnoge od njih ću predpostaviti da im je već neko postavio neka ozbiljna pitanja, pa ne postoje više):

Mr. Big
Ugly Kid Joe
No Doubt
Roxette
Boston (odmah da kažem da me zaista ne zanima koliki je njihov sveobuhvatni doprinos, niti se ložim na njihove milionske tiraže, tako da svi koji bi da drže lekcije ovim povodom mogu da odustanu odmah)
Kajagoogoo
Korn
...
Lista ima tendenciju da postane predugačka. Zato da malo uopštimo situaciju. Svi bendovi koji misle da će zbog izuzetnog muziciranja uz pratnju Valkira da uđu u Valhalu. Svi bendovi koji u tekstovima često pominju slaughter, blood, slime, gore... Takođe i bendovi koji u tekstovima mnogo pominju death, dark, black, depression, suicide... Računajte da su gore pobrojani bendovi po meni nekako arhetipski, dakle uz svaki od gore navedenih ide još niz sličnih zaludnih bendova.

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 19 Aug 2008, 19:22

Sto se tice metala ne volim power i njima slicne zavijace, a sto se ostalog tice, organski ne podnosim turbo folk, folk, pop (kad vidim Britney bacam peglu)... Mrzi me da redjam dalje.
Domacu scenu nikako ne podnosim, ali volim da slusam tamburase. Ne znam zasto ali volim da slusam Banatske tamburice, pa to ti je. :)
vasko wrote:bajaga i konstirktori
Definitivno pravi izraz! :lol:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 27 Aug 2008, 17:18

Kristijan wrote:Pa ono, ne mrzim ih... ali bih dole navedenima postavio jednostavno pitanje - ZAŠTO? (srećom, za mnoge od njih ću predpostaviti da im je već neko postavio neka ozbiljna pitanja, pa ne postoje više):

Mr. Big
Ugly Kid Joe
No Doubt
Roxette
Boston (odmah da kažem da me zaista ne zanima koliki je njihov sveobuhvatni doprinos, niti se ložim na njihove milionske tiraže, tako da svi koji bi da drže lekcije ovim povodom mogu da odustanu odmah)
Kajagoogoo
Korn
...
Lista ima tendenciju da postane predugačka. Zato da malo uopštimo situaciju. Svi bendovi koji misle da će zbog izuzetnog muziciranja uz pratnju Valkira da uđu u Valhalu. Svi bendovi koji u tekstovima često pominju slaughter, blood, slime, gore... Takođe i bendovi koji u tekstovima mnogo pominju death, dark, black, depression, suicide... Računajte da su gore pobrojani bendovi po meni nekako arhetipski, dakle uz svaki od gore navedenih ide još niz sličnih zaludnih bendova.
Ciko ciko a sto Mr.Big-a i Roxette ,pa oni su bas cool (meni) :)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 27 Aug 2008, 19:34

Ja ću da se pravim blesav, pa kao nisam ukapirao da se zafrkavaš, pa da ti odgovorim. Mr Big imaju onu neku pesmičicu što u tekstu ima "I'm the one who wants to be with you...". E vidiš, što se mene tiče, ne opra ih više ni Sava ni Dunav, time su zapečatili svoj opus, i ja samo mogu da ih pitam "Zašto?" Imidž, zvuk, onaj stenjući glas... Moja žena i ja imamo "omiljeni" deo spota, to je onaj detalj kadar kada se vidi kako kaubojka udara u bas bubanj... e tu nastaje opšte "šizenje"... Ako izuzmemo besmislenost takvog kadra, opet smo nekako i srećni, jer u tom kadru ne moramo da gledamo one više nego odvratne frizure, one moronske šiškice, onog basistu sa kosom spaljenom od blajhanja... Audiovizuelno, Mr Big se verovatno najviše kotiraju na listi bendova za izbegavanje. Ima lošijih, ali ovaj specifičan spoj bljutavosti u raznim aspektima je jednostavno nepodnošljiv. A Roxette... Pazi, ja nisam čovek koji je žanrovski orijentisan, i nemam loš stav prema njima zato što razmišljam "navijački". Znam da mora da postoji pop muzika, ako nizbogčeg drugog, da se može odabrati od 2 zla ono manje. Ja sam ćale, i konstantno moram da pokazujem toleranciju prema tome. 2 najstarije cure su jedno vreme slušale Vladu Georgijeva, i prilično mi se okretao želudac od toga, ali ono, ceo razred sluša Cecu, pa kapiram da su one napravile vrlo sofisticiran izbor. Najstarija je sada u singer-songwriter fazi, sluša one wise-ass cure sa akustičnim gitarama. I can live with that. Srednja sluša Aliciu Keys. To ja nikad ne bih aktivno slušao, spada u muziku zbog koje neću promeniti radio stanicu, no neću ni da pojačam da čujem bolje, ali poštujem, to je vrlo dobar izbor za dete od 8 godina. E možda bi Roxette mogli da se provuku u toj nekoj zoni, kao manje od 2 zla, ali to su takve lenčuge, da stvarno ne mogu da ih opravdam. Za silne godine koliko postoje (brate ja sam bio u osnovnoj školi kad su se pojavili, pa ti sad vidi) imali su šta... 4 singla? I od ta 4 čak 2 su bila sramno loša... Možda bih im malo progledao kroz prste da muška polutka dueta nije nikad pevao. Bilo je u maloj količini, ali i toliko je previše. I ono što je najbitnije... jednostavno ne mogu da nađem jedan detalj zbog kog bih mogao da kažem "Ma ok su, eto to i to im je baš simpatično!" Isto tako ne mogu da izdvojim glavni problem kod njih. I zbog toga što nit smrde nit mirišu se nalaze na ovoj "Zašto?" listi.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 27 Aug 2008, 20:15

Aaaaaaaa, pa tako reci :mrgreen:

Pohvala za klinke,lepu ziku slusaju ,mora da gledate Pink po ceo dan :mrgreen: :mrgreen:

Btw,pesmica sa kaubojkom i bas bubnjem (posle koga ide gilbertov solo) se zove To be with you :)

matori94

Post by matori94 » 03 Sep 2008, 18:39

Mene nerviraju vecina tih boybendova poput tokio hotela,us5...

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 03 Sep 2008, 23:25

Kikiriki @#$@#%@% something.Neki lik iz mog sela.On sam na klavijaturi.Kako to bend,niko ne zna :roll:

gordon

Post by gordon » 13 Sep 2008, 18:34

Mene nervra Between The Buried And Me ,ali samo zbog vokala i rezanja u mikrofon (mislim taj njihov growl vokal,ili kako se vec kaze, mi je odvratan )...na pr intro za pesmu Alaska :shock: :shock: je do j*** ,ali to je sve sto mi se u pesmi svidja...

A sto se tice To be with you ,citao sam negde ranije , da ni oni nisu bili nesto posebno ponosni na nju ,zbog cega su je namerno postavili na poslednje mesto na albumu. Nisu imali pojma da ce biti hit...

Post Reply