Chinese Democracy

Cd, dvd...

Moderator: muki17

Post Reply
kurtrose

Chinese Democracy

Post by kurtrose » 24 Oct 2008, 23:49

Danas sam procitao na netu da je i definitivni datum toliko iscekivanog izlaska novog albuma GNR-a Chinese Democracy 23. Novembar... Kao potvrdili su i izdavacka kuca i producenti a i pise a sajtu NEWGNR!!!!!!!! Nadam se da je to to, da vise cujemo i to...

kurtrose

Re: Chinese Democracy

Post by kurtrose » 24 Nov 2008, 16:13

Danas sam preslusao vecinu pesama sa C.D. i TOTALNO se razocarao. tu nema ni G od Gunsa, Axla ne mogu da prepoznam, kada bi pustio stare i nove G'n'R nekome ko ih prvi put slusa 100% ne bi skontao da je "isti" bend! Doduse ima dve pesme koje su mi ok, nisu ni one slicne starim gunsima ali mogu da prodju ako se bas potrudis :) To su Better i The Blues...

nenadnenad

Post by nenadnenad » 03 Dec 2008, 00:50

Pa , nisam ljubitelj gunsa al mislim da su odsvirali svoje i da je bila prevelika vremenska razlika izmedju albuma.

Grof Cmarnik

Post by Grof Cmarnik » 31 Dec 2008, 02:12

Imao sam tu 'cast' da preslusam ovaj album. Kao prvo slusao sam ga bez ikakvih predrasuda i bez uporedjivanja sa starim albumima jer bi bilo besmisleno posto niko od starih originalnih clanova osim Axl-a nije vise u bendu, a i sam Axl je izjavio da album nece biti u hard-rock fazonu kao prijasnji. Tesko je objasniti kom zanru muzike pripada ovaj album jer njegova besmislenost se jedino moze uporediti sa Death Magneticom. Sve pjesme zvuce kao gomila nabacanih rifova bez ikakve konkretne teme i sadrzine, dok tekstovi variraju od opsti histericnih ispada do melodramaticnih vapaja jadnog Axl-a. Njegovo krestanje zacinjeno ocajnim gitarskim (ako se to uopste moze nazvati gitarskim, jer gitare vise zvuce kao kineski sintisajzeri na distorziji) dijelovima ubijaju svaku zelju za ponovnim slusanjem ovog jada. Tolike godine rada za sat vremena Axl-ovog vristanja, vapaja u pomoc i napada agresije. Odavno nisam poslusao isprazniji album. Gitarski dijelovi Chinese Democracy-a se posebno isticu jer njihova glavna uloga (barem se meni tako cini) potpuno skrnavljenje svakog oblika melodije je bila uspjesna. Potpuno nepotrebne, besmislne i dosadne solaze djeluju kao da ni sami oni nisu znali sta zele od sola. Ako vam je do Gunsa uzmite Appetite for Destrucion.

Post Reply