Ma ko je tebi sta rekao i sta se ti pronalazis tu?Sta se trpas tamo gde ti nije mesto i ti se nesto zahvaljujes.Iskreno iako sam ti dechko,sa likom se slazem,ne bas u potpunosti ali u nekih 80% se slazem.La Divina wrote:Hvala na komplimentima, narochito na prvoj rechenici!Ylvaon wrote:Solo pevaci su najgori muzicari od svih, i to je prosta cinjenica. Gotovo svi pevaci jedino znaju da pevaju, pri tom misleci na to da nemaju cak ni najelementarnije znanje solfedja, teorije muzike, dok je njihov odnos prema harmoniji i kontrapunktu ekvivalentan odnosu fizickog radnika i najnovije verzije teorije struna. Oni su sigurni da su centar sveta, da je opera jedina vredna stvar na svetu, ne slusaju nijednu drugu muziku, do vokalnu, i to iskljucivo za svoj glas, i to iskljucivo arije koje najvise rabe ambitus pevaca.![]()
![]()
Ниси сама. Била би у мањини на сваком нашем форуму, али је питање колико то том форуму служи на част.musiclover wrote:Ovako... Slusam i obozavam operu i "klasicnu" tj. umetnicku muziku, ali vidim kao i svugde da sam i na ovom forumu u manjini... Da bih malo pokrenula temu volela bih od vas da cujem (ako ima zainteresovanih) koji su vam omiljeni operski pevaci, kompozitori ili arije...
Moja omiljena pevacica je italijanski mezzosopran Cecilia Bartoli. Najbolje arije (a i najteze) su Mozartove, po mom misljenju. Mnogo volim muziku italijanskih starih maistora (A. Scarlatti, B. Marcello, Caccini, itd.)
Volela bih da neko od vas odgovori, da se ne bih vise osecala usamljeno...
I ja sam pročitala sve ovo i mogu ti reći da ni ja ne verujem.Pipistrello,ako čitaš ovo,a trebala bi,pošto je ovo tvoj fah,samo da ti kažem da očigledno ima ljudi koji više od mene vole da se prepucavaju.Ja zaista volim da javno kažem svoje mišljenje,ali ne volim da vređam druge osobe i profesije.Iskreno,uopšte ne volim solo pevanje,delom zbog toga što mi ne ide...Kole man wrote:znaci procitao sam sve ovone mogu da verujem
Ne kapiras,ja ne mogu da verujem da me nije mrzelo da citam 2 i po strane o operi i pevanjuUragan Katrina wrote:I ja sam pročitala sve ovo i mogu ti reći da ni ja ne verujem.Pipistrello,ako čitaš ovo,a trebala bi,pošto je ovo tvoj fah,samo da ti kažem da očigledno ima ljudi koji više od mene vole da se prepucavaju.Ja zaista volim da javno kažem svoje mišljenje,ali ne volim da vređam druge osobe i profesije.Iskreno,uopšte ne volim solo pevanje,delom zbog toga što mi ne ide...Kole man wrote:znaci procitao sam sve ovone mogu da verujem
a delom zbog toga što mi se takva muzika ne sviđa,ali zaista cenim solo pevače,nije istina da oni znaju samo da pevaju,lično sam se uverila da nije tako.Pozdrav svima!
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests