da proverim...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Critical
PedoBear

Re: da proverim...

Post by Critical » 18 Dec 2008, 12:18

Ako ovako razmisljas da ti je vaznije misljenje drugih od muzike koju sviras odmah prekini...
Slazem se i zeleo bih da dodam samo jedno,brate vezbaj i polako sve ce doci na svoje

The Name

Post by The Name » 18 Dec 2008, 20:51

Critical wrote:
Ako ovako razmisljas da ti je vaznije misljenje drugih od muzike koju sviras odmah prekini...
Slazem se i zeleo bih da dodam samo jedno,brate vezbaj i polako sve ce doci na svoje
Ama nije meni bitno misljenje drugih...ja nigde nisam napisao: sviram gitaru...bla,bla,...sta mislite o tome?
Ja samo zelim, kako pise, da uporedim sa drugima kako napredujem...kako su drugi, da li moze bolje i ono najbitnije da li ja trebam da vise vezbam...
Ja sam ovu temu postavio sa razlogom i ne znam zasto ste od nje napravili na zajebanciju...

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 18 Dec 2008, 21:01

Pa, neko napreduje brze, neko sporije, ali sve to i nije toliko bitno dokle god vezbas i, sto je najbitnije, uzivas u sviranju. Pobogu pa sviranje muzickog instrumenta nije maraton da bi se obeshrabrivao ukoliko ti treba vise vremena da uvezbas nesto.
Uostalom mogu ti reci da, buduci da sam cesto u stisci s' vremenom ja ne stizem da sviram ni upola koliko bih zeleo, pa opet sviram zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.

Dakle samo sviraj i nemoj nista da se brines, cak i ako ti ide malo sporije :wink:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 18 Dec 2008, 21:09

Chord-Master wrote: zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.
i ja bih uzivao da sviram takvog strata :mrgreen: (sorry za offtopic :hide: )

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 18 Dec 2008, 21:16

Guitar_thrill wrote:
Chord-Master wrote: zato sto uzivam u onim trenucima kada uzmem gitaru u ruke i ispuni me osecaj zadovoljstva dok prelazim prstima preko zica.
i ja bih uzivao da sviram takvog strata :mrgreen: (sorry za offtopic :hide: )

Eh, ne precenjujmo mog strata :D, nije do njega, oduvek sam uzivao u sviranju, i dok sam imao Ariju.
Ko voli da svira - voli da svira, bez obzira na kojoj gitari :)

Sephiroth

Post by Sephiroth » 18 Dec 2008, 21:27

Okruzi se ljudima koji prenose pozitivnu energiju.
Te osobe sto te zezaju su obicno ljubomorni ljudi ili nesrecni sa svojim zivotom.
;-p

Post Reply