Kupujem električnu gitaru do 400 e... tražim savete...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Highway One

Re: Kupujem električnu gitaru do 400 e... tražim savete...

Post by Highway One » 25 Dec 2008, 21:47

dejankuki wrote:Takodje je moje misljenje da temu ne treba zakljucavati... kao sto rece Roll tema je univerzalna... eto, neka ovo bude svojevrsni buy guide. Mada pored toliko vodica za kupovinu... jos jedna u moru ne znaci nista posebno!

A gle, jedna femonenalna tema... viewtopic.php?f=14&t=1198

maltene niko je i ne gleda! pa malo i sam da doprinese SVOJOJ odluci!
viewtopic.php?f=14&t=1198
Rocket treba da izdash knjigu sa sadrzajem ove teme :D

bokicasa

Post by bokicasa » 25 Dec 2008, 22:00

ovaj lik se nije ni pojavio vec dugo,bem li ga...aa,bio je tu,pica mala,pa sto ne postujes nista sad bre??zar nije malo glupo da ti ljudi stave 120 postova a ti se ni ne zahvalis posteno za to,a pritom bez njih bi mogli da ti uvale kineskog strata kao amerikanca,mada verovatno to i sada mogu..ogorcen sam na ovakve ljude,uvek bio i uvek cu biti..

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 25 Dec 2008, 22:13

bokicasa wrote:ovaj lik se nije ni pojavio vec dugo,bem li ga...aa,bio je tu,pica mala,pa sto ne postujes nista sad bre??zar nije malo glupo da ti ljudi stave 120 postova a ti se ni ne zahvalis posteno za to,a pritom bez njih bi mogli da ti uvale kineskog strata kao amerikanca,mada verovatno to i sada mogu..ogorcen sam na ovakve ljude,uvek bio i uvek cu biti..
:lol: :lol: :lol: :lol: izvini morao sam :) ti si bas popizdeo jer covek nije otisao da proba gitaru :)

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 25 Dec 2008, 22:24

Pa, mislim da smo svi manje ili vise "popizdeli", jer je covek prilicno tvrdoglav, u isto vreme i trazi pomoc, a i misli da sve zna najbolje, pa ne slusa savete koji su mu dati u nameri da mu (kao sto je i trazio) pomognu.

Kao sto kaze bokicasa, verovatno i dalje mogu sa lakocom da mu uvale neko sranje, jer vrlo je moguce da nece ni posteno isprobati instrument pre kupovine.
Lik je od onih, za koje kazu, da nemaju vece neprijatelje od sebe samih :D

friedman

Post by friedman » 25 Dec 2008, 22:28

bokicasa wrote:ovaj lik se nije ni pojavio vec dugo,bem li ga...aa,bio je tu,pica mala,pa sto ne postujes nista sad bre??zar nije malo glupo da ti ljudi stave 120 postova a ti se ni ne zahvalis posteno za to
I mene ovo izludjuje, uzas.

bokicasa

Post by bokicasa » 25 Dec 2008, 22:31

ma opusteno thrill brate,slobodno,ne ljutim se ja na tebe,nego,ja da sam mu cale,pa uzeo bi mu pare sve i kupio kod kineza novogodisnji poklon u vidu gitare sa dugmicima,a svako dugme ima jednu melodiju,pa nek se igra,sta fali,takvu sam ja imao kad sam imao 6 godina..xaxa
izpizde me neki ovakvi "likovi",zazalim sto sam se uospte umesao u ovu temu jer mi ga punimo postovima ko da je oboleo i da ne zna ni c-dur lestvicu,a on mi prvo govori da sam skeptican,pa govori da je odlucio jacksona,a da nije prisao ni kutiji u kojoj je bila gitara,a kamoli da je pipne,jer ipak je tu youtube,matori,to mnogo dobro!!!ma daj bezi molim te..

bokicasa

Post by bokicasa » 25 Dec 2008, 22:33

na youtubu ti squier zvuci kao pravi fender jbt...da sam ja gledao sta da uzmem preko youtuba uzeo bi neko tandrkalo od 10000 jer ipak ono zvuci lepo na youtubu!

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 25 Dec 2008, 22:37

ma slazem se ja sa vama, sam ce sebe da zajebe :D , samo mi bilo smesno sto si ti boki druze tako javno popizdeo , ne znam zasto, ali eto... :)

bokicasa

Post by bokicasa » 25 Dec 2008, 22:48

ma opush...takav sam ja,navicicete se..:)
puknem lakse od svih koje znaju,kako kazu moji..

Makijavelli

Post by Makijavelli » 25 Dec 2008, 23:17

Vidi ih, od dobronamernih saveta do bajanja, aaaaa... bash bi voleli da mi uvale neko sranje od gitare a?? :lol: :lol: :lol: ... Evo, sutra idem do Mitrosa, imao sam danas dan odmora i sutra mogu da nadjem vremena... obecavam... :hide:

Makijavelli

Post by Makijavelli » 25 Dec 2008, 23:21

bokicasa wrote:ovaj lik se nije ni pojavio vec dugo,bem li ga...aa,bio je tu,pica mala,pa sto ne postujes nista sad bre??zar nije malo glupo da ti ljudi stave 120 postova a ti se ni ne zahvalis posteno za to,a pritom bez njih bi mogli da ti uvale kineskog strata kao amerikanca,mada verovatno to i sada mogu..ogorcen sam na ovakve ljude,uvek bio i uvek cu biti..
:lol: :lol: ...

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 25 Dec 2008, 23:22

Highway One wrote: viewtopic.php?f=14&t=1198
Rocket treba da izdash knjigu sa sadrzajem ove teme :D
Hvala, ali i onda bi bilo mnogih koji je ne bi pročitali. :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 25 Dec 2008, 23:35

Chord-Master wrote: Lik je od onih, za koje kazu, da nemaju vece neprijatelje od sebe samih :D
i od nijemaca!!!

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 26 Dec 2008, 00:06

Makijavelli wrote:bash bi voleli da mi uvale neko sranje od gitare a?? :lol: :lol: :lol:

Ni najmanje. Ne zelim nikome da baci novac na nesto s' cime nece biti zadovoljan.

I ako stvarno ides u Mitros, tj. ako ne zajebavas - onda srecno s' kupovinom!
Duane wrote:
Chord-Master wrote: Lik je od onih, za koje kazu, da nemaju vece neprijatelje od sebe samih :D
i od nijemaca!!!

:lol:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 26 Dec 2008, 00:10

Eeeeej, chord mastere a jel fali nesto da na svakoj slicnoj temi, na svakoj stranici postaviti ovaj topic... mislim... Covek se ubi od pisanja sa sve primerima, lepim objasnjenjima i slikama, i cime sve ne,... a opet... ide question!!!
"Hey ljudi kazite mi koju gitaru da kupim za 150 evra al' da bude k'o Les Paul ili Stradza, ali da bude k'o jaje-jajetu...." (da to bude isto)

Ja pogledam ponekad ovakve stvari... jbga, da osvezim znanje ili da se doedukujem... a pocetnici i neiskusni... i da im 100 puta kazes, "kupi bilo sta ionako ces da kupis jos 50 gitara tokom svog muzickog putesestvija ako nastavis da sviras", on nece da te poslusa.. ... ma joook bre, oni hoce da kupe Lespoliku gitaru sa Fenderovim zvukom i Ibanezovom mistikom... e da i Jacksonovom dusom... Blade kvalitetom... O D M A H!!! NOW!!!

Ma Kristijan je to lepo rek'o...u ovoj temi... mislim, eno u jednoj drugoj temi covek lepo pit'o i ja mu lepo odgovorio... ali tu se prica zavrsava, jer sve gitare su na svoj nacin dobre... a taj lik je skontao o cemu pricam!!

A vec negde rekoh, danas se za male pare mogu kupiti 100X bolje gitare nego nekada kada smo za povece pare kupovali Melodiju Menges, Jolana Chehoslovakia, i Lead who-knows=from-where i opet, mi tada svirasmo i pravismo bendove... i niko nam nije bio los... a danas .... hmmm .. losem qrtzu i dlake smetaju... kaze nas narod...

Nije ovo direktan odgovor Makijaveliju ( cilj opravdava sredstvo??? hmmm.... ) vec jednostavno iznosenje generalnog stava povodom pomame za "imenima" i GAS boljkom...

Dakle ako vec pita, bilo ko, onda barem neka poslusa savet...

sad ide citat iz Alan Forda...

Odvec sam star da bih ti pomogao ali ... ako kanis kupiti gitaru, probaj sve sto ti rukA padne, tek onda ces skontati sta ti se svidja...

Hmm, nadam se da se niko nije uvredio i naljutio...

Post Reply