Pozeri

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 23 May 2007, 17:25

srdjan:
ma to je glupost u korenu, emo muzika, mislim wtf, koja muzika nije emotivna...inace, slusao sam par tih emo bendova i ima ih koji uopste nisu losi, sviraju ljudi normalno, a sad sto se deca od 15 godina loze na suicidalne tripove i kako su mnogo tuzni i kako je zivot tezak, to je moda koja ce proci kad shvate za par godina koliko su smesni bili sa svojim pricama, mislim, depresivan i tuzan sa teskim emotivnim zivotom u 15 godina ahahahaha, to se zove pubertet aahahaha:)))
inace, ja gotivim depresivnu muziku jako, jel to znaci da sam ja emo? o ne, ja sam emo, odo da se seckam po rukama...

Srdjan_wtf

Post by Srdjan_wtf » 23 May 2007, 19:20

u potpunosti se slazemo! konachno u nechemu! :D
mislim, imam ja svojih trenutaka, ali kao shto si rekao, klinac sam ja bre! :)
Sad lupam, slusham Death i uzmem neki shestar ili neki oshtar predmet i pochnem da se sechem? oh ne. Jednostavno oni nisu troo, nisu troo... :D

Bodomovac

Post by Bodomovac » 23 May 2007, 19:26

Seckanja se uglavnom vrše radi pokazivanja i dokazivanja.

U sedmom ili osmom razredu sam se okupio sa par drugova, i onda smo se kolektivno kasapili da bi se dokazali jedni drugima ko je pravi a ko nije. :cekic:
A još i sad imam natpis "ME" a ostatak "TAL" je izbledeo jer sam koristio drugo sredstvo, tačnije iglu, a imam još tri linije po dužini podlaktice, i blizu lakta imam tri "kocke", pri čemu se svaka sastoji od šest linija, to mi je bila tzv. "površina bola". :D A sve se to nalazi na levoj ruci. :D jbg, klinci... :cekic:

Bluesman

Post by Bluesman » 23 May 2007, 20:49

WTF? I ranije sam sumnjao u tvoj razum ali sada sam siguran! LOL kasapiti se da bi dokazao sta? da si tr00?

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 23 May 2007, 21:33

Prilicno pwnd :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 24 May 2007, 01:44

srdjan:
brate, pa i ja sam i dalje dete u gomili stvari, a konjina sam matora:), secam se samo kako sam razmisljao i sta sam radio sa 15-20 ehehe:)
sta prozivate bodomovca, bio je klinac, mislim, meni licno tako nesto nije padalo na pamet, ali sam i ja imao svoje tripove koji su se drugacije manifestovali, a da budem iskren, dosta tripova imam i sada, mada mislim da, sto se stavova i razmisljanja tice, sam skroz super i zreo ahahahaha, ali vazi sto se ja ponasam uvek onako kako razmisljam aahha:)))
sto se tice 'emo scene', jebiga, trenutno se to izrabljuje i fabrikuju se deca-debili, ali dobro, to se uvek desava kad se neka socijalna manifestacija izbrenduje do srzi, ali ostace i iza toga sigurno nesto pozitivno (frizure !!111one:)))), neki kvalitetni bendovi ili neki specifican pristup muzici...kroz tu fazu su prosli i grunge i metal i hop (s tim sto su grunge i hop umrli posle te faze, al dobro:))))...

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 24 May 2007, 10:27

Hmm...izvinjavam se zbog moje zadnje poruke :)

Ja se nikad nisam seckao :) bio sam depresivan, mozda je to i normalno (ili se bar javlja u puno slucaja puberteta)

Sad sam vec velik hahaha :D

sto se emo scene tice, skroz mi je kul sto rade, mnogo ljudi su protiv tog zanra, ja uopste nisam. Skroz je specificno, i vrlo zanimljivo po meni :)

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 24 May 2007, 14:14

Zoli pozercino! Sad si otkrio svoje pravo lice... c c c
Image

:D

Srdjan_wtf

Post by Srdjan_wtf » 24 May 2007, 15:11

e zoli, a tako izgledash zlo dok radish blast beat na probi... :D
no dobro, kad pogledash Strahinju i shta on slusha, emo je kul... :lol:

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 24 May 2007, 18:32

hahahah
bar sam iskren hahah :P

Srdjan_wtf

Post by Srdjan_wtf » 24 May 2007, 22:03

bar sam iskren
ti to sugestirash da mi lazemo, ili da strahinja negira njegov nacin zivota? :P

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 24 May 2007, 22:23

tacno tako :)
back to the topic

Bodomovac

Post by Bodomovac » 25 May 2007, 00:01

Ja sam samo rekao šta sam ja radio i znam zašto sam to radio, i zbog toga to i oni rade. Jebeš depresiju. To su oni tripovi "joj, slušam depresivnu muzliku, ajd da se seckam jer sam kao depresivan".

A inače, protiv svih oblika subkultura nemam ama baš ništa, čak mi je i drago da postoje, samo da nisu mainstream.

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 25 May 2007, 21:46

Evo i ja da se ukljucim i postavim pitanje koje me interesuje. Ako je vec ovo neko pitao, izvinjavam se, ali stvarno me mrzi da pregledam 4 strane poruka.

Dakle: Zasto se grupa metalaca popularno nazvana "darkeri" oblaci tako kako se oblaci? Zasto se "darkeri" loze na mracne sile, mistiku, zlo... Mislim, stvarno, pogledajte samo nazive bendova: Death, Canibal Corpse, Nightwish, Sacremental Blood, Children Of Bodom, Napalm Death (dobro, ovi bas i nisu "darkeri"), Abyss, Morbid Angel, Massacre, God Flesh, Obituary, Pervertum, Blood, Carcass.........itd, itd, itd. Imena su toliko "uvrnuta" da to postaje smesno. Jel' se oni to medjusobno takmice ko ce da napravi "misticnije" i "opicenije" i "strasnije" ime?

Pa onda dolazi na red tematika - kao neki simbolizam, sa primesama bajkovitih elemenata, kvazi-filozofija i ostale karakteristike koje meni deluju kao da su namenjene deci i nalozenim tinejdzerima od 14-19 godina koji zele da se razlikuju i izgledaju "opasno" ("U krosnjama Abonosaaaaaa..." cvrc ).

:roll:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 25 May 2007, 21:57

The metal these days is more about look and scary names and less about music .Thats all ,and thats true ,sad but true (sto bi rekla Metallica).

Post Reply