Zato vas,iskusne dzezere,molim da mi predlozite shta bih od jazz-a mogao da slusham za pochetak? Inache slusham pretezno blues i rock,ali i josh puno stvari,imam vrlo shiroka shvatanja,i znam da cenim dobru muziku... Hvala unapred!
 Zato vas,iskusne dzezere,molim da mi predlozite shta bih od jazz-a mogao da slusham za pochetak? Inache slusham pretezno blues i rock,ali i josh puno stvari,imam vrlo shiroka shvatanja,i znam da cenim dobru muziku... Hvala unapred! 
Moderators: dejankuki, Trooper

Four on sixRax13 wrote:Wes Montgomery!!!!!!!!!!

how could i forgot? django je obavezno shtivo...Rock`n`Roller wrote:Django takodje

)) Mozda jednog dana promenim ime u DJANGOFan !:PPP a mozda i ne!:D
)) Mozda jednog dana promenim ime u DJANGOFan !:PPP a mozda i ne!:D

Mahvishnu Orchestra je odlican start za jazz fusion vode.Perennial wrote:a sta od jazz fusiona? imam neke albume od Mahavishnu Orchestra pored njih sta je jos vredno paznje?
 ), ceo tzv. Electric Band - fenomenalno.
 ), ceo tzv. Electric Band - fenomenalno. 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests