Rondo Music Supply
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Rondo Music Supply
Ljudi, meni se ovo vrrrlooo svidja, pazario bih jedno dva komada ako je sve ovo tacno. Nego, ne bi bilo lose da se malo raspitamo kod carinskih organa, da li je moguce da odradimo neki grupni uvoz, sa sve najavom itd. Jos ako neko ima neku vezu na carini, cisto radi pouzdanosti informacija, nikad bolje.
Ako je neki problem uvoz na fizicka lica, mozemo i preko necije firme. Pitacu mog knjigovodju kako bi sve to moglo da se izvede, raspitajte se i vi, pa da uradimo nesto konkretno.
Zanimljivo mi ovo sto neko predlozi, da kontaktiramo ovdasnje Kineze. Jedna moja drugarica im izdaje lokal, pa cu se cuti i sa njom da vidim da li tu mozemo da izmuvamo nesto.
Ako je neki problem uvoz na fizicka lica, mozemo i preko necije firme. Pitacu mog knjigovodju kako bi sve to moglo da se izvede, raspitajte se i vi, pa da uradimo nesto konkretno.
Zanimljivo mi ovo sto neko predlozi, da kontaktiramo ovdasnje Kineze. Jedna moja drugarica im izdaje lokal, pa cu se cuti i sa njom da vidim da li tu mozemo da izmuvamo nesto.
Ahem.. ne bih da budem partibrejker, samo nemojte ocekivati previshe od tih gitara
sa leve strane je fender ash a sa desne sx ash i nekako mi drvo izgleda potpuno drugacije

Mada, ja cu svakako naruciti
pa makar bio najgori bas na svetu
sa leve strane je fender ash a sa desne sx ash i nekako mi drvo izgleda potpuno drugacije

a meni se cini da je fendjer lakiran drugacijim lakom... ovaj LP bass shortscale ?
Pa jeste drugaciji lak ali opet mnooogo se to meni razlikuje, mala je slika pa se ni ne vidi bash tako jako razlika.
Aha short scale 30" Shto rek'o moj gitarosh, kaze ako to uzmesh svi ce misliti da imamo tri gitare u bendu umesto dve i bas
Aha short scale 30" Shto rek'o moj gitarosh, kaze ako to uzmesh svi ce misliti da imamo tri gitare u bendu umesto dve i bas

ja bih rekao da je fenderu lak toniranMrMoT wrote:Ahem.. ne bih da budem partibrejker, samo nemojte ocekivati previshe od tih gitara

ne vredi porediti drvo sa drugom gitarom, mislim ceo krevet mi je od jasena gledam ga svaki dan i prelakiran je samo providnim lakom i vise lici SX na tu boju nego fender

- Routasydan
Evo jos jednom link sa YUMetala, hajde da se svi organizujemo zajedno
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=40544
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=40544
- Tiki the Boyler
- Urednik
Ljudi ne bacajte pare na smeće!
Probao si?Tiki the Boyler wrote:Ljudi ne bacajte pare na smeće!
- Tiki the Boyler
- Urednik
Većinu!vbraca wrote:Probao si?Tiki the Boyler wrote:Ljudi ne bacajte pare na smeće!
Štaviše... prije dvije ili tri sedmice smo pokušali snimiti jednog predivnog kineskog Les Paula.
Nakon izgubljenih sedam dana u miksanju smo se vratili na snimanje.
Sa pravim instrumentom.
E jbg, mada fino izgledaju, hvala na podeljenoj informaciji.
Da li si probao neki skuplji bas mozda?
Da li si probao neki skuplji bas mozda?
- Rocket Roll
Tiki hoće da kaže da je probao većinu jeftinih gitara nabavljivih kod nas.
Svakako, ko ima para za Gibsonov Les Paul neka kupi... Hamerov (MIA) Les Paul.
Gitare treba ocenjivati po njihovim cenovnim razredima. U slučaju Ronda, to bi izgledalo ovako: ono što $400 kupuje na Rondo Music Supply, to kod nas kupuje tek €600+. Okvirno govoreći.
Rondo nije isto što i Marićev Muzički Servis.
Svakako, ko ima para za Gibsonov Les Paul neka kupi... Hamerov (MIA) Les Paul.
Gitare treba ocenjivati po njihovim cenovnim razredima. U slučaju Ronda, to bi izgledalo ovako: ono što $400 kupuje na Rondo Music Supply, to kod nas kupuje tek €600+. Okvirno govoreći.
Rondo nije isto što i Marićev Muzički Servis.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Budući da svake godine provedem 4-5 dana na Frankfurtskom Musik Messe obično iskoristim priliku da probam SVE što mi dođe pod ruku... (a na Musik Messe SVE podrazumjeva količinu instrumenata koju prosječan Balkanski muzičar ne vidi za cijeli život)
Kada te svježe informacije iskombinujem sa nečim što se zove životno iskustvo onda dođem do određenih zaključaka.
E sad... druga je priča da li će to mišljenje neko da uvaži ili ne... U krajnjem slučaju uvije ostaje ona:
"Sam pao sam se ubio!"

Kada te svježe informacije iskombinujem sa nečim što se zove životno iskustvo onda dođem do određenih zaključaka.
E sad... druga je priča da li će to mišljenje neko da uvaži ili ne... U krajnjem slučaju uvije ostaje ona:
"Sam pao sam se ubio!"

Mene zanima ova bas gitara, pa ako si u mogucnosti da je probas javi.
http://www.rondomusic.com/product752.html
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jbm ti sve samo fretless varijanta ... ja bih ovo pragovao 

-
vbraca wrote:Mene zanima ova bas gitara, pa ako si u mogucnosti da je probas javi.
Mislim da je idiotska koncepcija imati takva dva magneta na jednoj gitari...