Mislim, ok je, 21.vek, mi smo ljudi sirokijeh shvatanja, i tako to, razumemo...

Moderator: Trooper
hahahahahahhahahahahhhahahhsinisake wrote:Ne razumem ni ja... I tog gitaristu patka drzi u bendu?
Mislim, ok je, 21.vek, mi smo ljudi sirokijeh shvatanja, i tako to, razumemo...![]()
Da smo na početku prošlog vijeka, sigurno bi pokušali da vas obmanu. U XXI vijeku će pokušati da vas debelo zajebu... Pazi na terminologiju, ogromna je razlika (ovo drugo nije nimalo naivno).LazaRocker wrote:...pokusati da nas obmanu sto se para tice...
Meni je prvo palo na pamet: "A zato Michael Stipe još pjeva u R.E.M.-u!!!!!!"dejankuki wrote:Uh, uh. phhhphph, ovaaaaj.. sad sam ja zbunjen!!??
Kako ovo da razumem? u pitanju je drzanje benda na okupu ili kada je rec o izgovorima????LazaRocker wrote:u liku te tvoje sam pronasao jednog gitaristu iz mog benda
M'sl'm jeste smesno, ali i zbunjujuce!!
Koegzistencija će ti zavisiti od toga kakva ti je autorska muzika. Što si bliže surovom popu i pop folku, to je problem manji. Neverne bebe nisu dobar pokazatelj, nemoj se uzdati da možeš ponoviti istu stvar.sirac-šunka wrote: I jos jedna stvar me zanima. Sta mislite u kojoj je meri moguca koegzistencija jednog ovoliko tezgaroshkog projekta i autorskog rada?
Kad se spomene ova problematika, ljudi uglavnom navode primer: "Neverne bebe". Nekima je to argument za, nekim protiv, meni svakako protiv. Ma time se ionako nista ne dokazuje... Neko odredjenije misljenje...?
Home recording je mama!Dakle... sad sam slobodni kucni svirac..![]()
![]()
Meni ovo govori da ti ne znas o cemu pricasMirkos wrote: Ne zelim svadju,vidim da ste dobri momci.Zelim samo da skrenem paznju da u recimo Njujorku neces naci cover bend da slusas.Samo autorski.Ili ces cover bas bas retko naci.Sta vam to govori?
I zato-instrumente u ruke i stvaraj.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests