Ova poslednja zvuci stvarno dobro. Primecuje se napredak, i u fraziranju i u tonu i bendingu, pa i u sre(N)danju, rekao bih.

Stvarno ne bih rekao da to svira neko ko se sa elektricnom gitarom druzi tek dve-tri (?) godine.
Ocito je da si resio da budes pre svega gitaros, a ne kompozitor. (To na racun one funkomatove opaske da jos nismo culi neku tvoju kompoziciju).
Ja nekako imam utisak da postoje ta dva tipa muzikanata - oni koji pocnu da komponuju kad sednu da vezbaju (to je jace od njih

Pritom, cini mi se da te nece uzeti ''tamna strana cistog shreda'', kvazineoklasicarskog izdrndavanja, i da neces oboleti od MAB sindroma, sto je jako dobro, naravno.
Super je sto te zanima jazz (cujno je to i na ovom snimku), i lepo je sto u svoje sviranje inkorporiras mnogo toga iz gitarske tradicije (od Gilmoura do Satrijanija). Ta raznovrsnost je odlicna stvar (Naravno, to je i tezi put, jerbo zahteva vise rada, vise slusanja (razlicitih vrsta) muzike, itd)...
U svakom slucaju, nadam se da ces nastaviti da napredujes, i da ce ti se taj rad isplatiti, jedared.

Usput, ne znam da l' je neko pito, koliko sati vezbas dnevno?