meni se bas svidja. pun, jasan i lepo zvoni. samo nema dovoljno snage na klinu za neki veliki stejdž, mada je super izdrzao Trenje na akademiji, Danijel iz Jarbola se odusevio sa njima kad ga je sviroa na Akademiji, mene na Akademiji i u Hektoru odlicno izvukao, bio sam i preglasan, tako da ko zna.. ispostavilo se da radi i na koncertima bez frke. sa dobrom lampom i barem 2x12 zvucnicima odlican je. ja sam prezadovoljan. imam ideju da kupim neki konvertor singlana iz zvucnickog u line singal pa onda da Orange boju samo prosledim u neko glasnije pojacalo. videcu vec kako funkcionise.Funkomat wrote:@ Nyarlathotep
Kakav je clean Tiny Terrora i kako radi s pedalama?
sa efektima radi odlicno. mislim... sad... sa efektima je sirok pojam. ja dosta efekata sviram i cesto ih koristim, ali fuzzovi sjajno lezu na Orange lampice, fidbek dijejeva i eha se savrseno cuje, modulacija kako bih je pozeleo. ja apsolutno nemam nikakvu zamerku na zvuk, predobar je, samo bih voleo da ima 30W ili 50W, za neke vece prostore. inace zvuk - 100% Orange.
nadam se.sinisake wrote:To ti mislis...biću pri kraju potrage za onim božanstevnim u zvuku koji ja zamišljam.