Pa ja bih kupio, jer mi posle 13-tog sata sviranja strašno opada koncentracija i ponestaje mi ideja...Rocket Roll wrote:Potražnja bi bila mala, u Srbiji svaki drugi gitarista tvrdi da svira bolje od Satrijanija...
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Nemas dobru motivaciju, to ti je...
Evo pogledaj ovog coeka:
http://www.nielsvejlyt.dk/biography/bio.html

Evo pogledaj ovog coeka:
When I was 20 I heard Yngwie Malmsteen and from then on I knew I had to practice at least 10 to 18 hours a day to reach the level of technical skill I wanted.
My inspirations are Shawn Lane, Allan Holdsworth, George Bellas, Paganini, Symphony X, J.S. Bach, Yngwie Malmsteen, Borislav Miticsinisake wrote:Nemas dobru motivaciju, to ti je...
Evo pogledaj ovog coeka:
When I was 20 I heard Yngwie Malmsteen and from then on I knew I had to practice at least 10 to 18 hours a day to reach the level of technical skill I wanted.
aaaa ovi talent boostovi su genijalni... ja bi voleo jedan, da ga uparim sa skrimerom... ontopic... oprema koju nemate - SKREAMER!!!

odlucio sam se za bad monkey zato sto ima ovaj badass font!
ps. al glej uzore.... majko mila...

odlucio sam se za bad monkey zato sto ima ovaj badass font!
ps. al glej uzore.... majko mila...
- sirac-šunka
- vragolan
Kad je vec ta sprava u pitanju, bolje uzmi ovo:

Uradili smo gitarista i ja jedan uporedni test u Mitrosu i Hardwire je mnogo puniji, lepsi, ima odlican sustejn, za razliku od Zlog Majmuna koji skoro i da nema sustejn i preterano je kompresovan...

Uradili smo gitarista i ja jedan uporedni test u Mitrosu i Hardwire je mnogo puniji, lepsi, ima odlican sustejn, za razliku od Zlog Majmuna koji skoro i da nema sustejn i preterano je kompresovan...
- mislim_stvarno
Jel ova hardwire serija kao nesto bolja od obicnih digitech pedala?
- sirac-šunka
- vragolan
Pa prvo je kuciste mnogo jace i kvalitetnije, a po mnogima i lepse. Hardwire je True bypass, a redovni Digitech redovno nije. Konkretno kod ove dve pedala razlika je i ta sto ovaj Hardwire ima dva moda Normal (ili Vintage, nisam siguran) i Modified ta je razlika vrlo velika i moze biti korisna u praksi. Ostale razlike u zvuku sam otprilike opisao u prethodnomo postu, sustain i sl...
Ah da. Razlika u ceni je u Evropi vise nego duplo, a kod nas svega + nekih 50%, pa se vise isplati pazariti kod nas Hardwire, a u Nemeckoj Bad Monkey... Sto znaci da se vise isplati pazariti kod nas Hardwire...
Ah da. Razlika u ceni je u Evropi vise nego duplo, a kod nas svega + nekih 50%, pa se vise isplati pazariti kod nas Hardwire, a u Nemeckoj Bad Monkey... Sto znaci da se vise isplati pazariti kod nas Hardwire...
Hm, sad sam i ja zainteresovan za taj Hardwire... :/
Moram otići da ga isprobam (mislim, ne treba mi, nego onako
).
Pa meni se kod Majmunčeta i sviđa što je kompresovan, nekako mi baš prija zvuk. A što se ostalog tiče (hardvera, itd), nemam obraza da očekujem više za one pare.
Moram otići da ga isprobam (mislim, ne treba mi, nego onako
Pa meni se kod Majmunčeta i sviđa što je kompresovan, nekako mi baš prija zvuk. A što se ostalog tiče (hardvera, itd), nemam obraza da očekujem više za one pare.
koja cena tog hardwirea, jel ga ima u mitrosu?
- mislim_stvarno
Ja sam video neke Hardwire u mitrosu, al ne znam dal beshe i ovaj. oko 80% sam siguran da je bio

- sirac-šunka
- vragolan
Pa preterana kompresija moze i da bude kewl, ali onaj sustain... tj, ne-sustain
A cena, sad ne mogu da verujem, ako su se oni zaebali, slagacu i ja, ali bese nesto oko 7200 RSD. S obzirom da je na Thomann-u 89 EUR, ovo mu dodje super. BTW Bad Monkey je sada 5.116,00 RSD, a Thomann-u 42 EUR.
A cena, sad ne mogu da verujem, ako su se oni zaebali, slagacu i ja, ali bese nesto oko 7200 RSD. S obzirom da je na Thomann-u 89 EUR, ovo mu dodje super. BTW Bad Monkey je sada 5.116,00 RSD, a Thomann-u 42 EUR.
more ekipment aj dont pozesd

Da.Duane wrote:jel ga ima u mitrosu?