kad mi stigne u utorak, kurcim se ovde.
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
uskoro i ja spremam veliko iznenadjenje. i dalje ne verujem sta me je usralo.
iskreno mrzi me 
majtimika wrote:iskreno mrzi me
- Nyarlathotep
- MF veteran
Nyarlathotep wrote:uskoro i ja spremam veliko iznenadjenje. i dalje ne verujem sta me je usralo.
da se kurcim malo, ko sto sam obecao.
na limuno sajtu na aukciji sam osvojio savrseno ocuvan JMX 520 trakaski eho, made in japan, negde pocetkom sedamdesetih. jedini sam bio koji je ista ponudio, i uzeo sam ga za 4500 dinara. smesno!

u USA cu da kupim trake sledece nedelje i tecnost za ciscenje glave.
uzeo sam ga sumu koliko kosta skuplji Behringer delay, dok na ebayu kada se retko pojave kostaju isto kao space echo 201, tj. od 600 do 1300$.
mojoj sreci nikad kraja.
tek ce sada da se dabuje i psihodelise.
Neopisivo zadovoljstvo mi je prvi ti čestitati!!!
Najčešće se retke i cenjene stvari i uzimaju tako, za neku siću ili potpuno free. Ajd' da jedna završi i kod nas!

Vr'!
Najčešće se retke i cenjene stvari i uzimaju tako, za neku siću ili potpuno free. Ajd' da jedna završi i kod nas!
Vr'!
Ovo zvuci mlogo lepo. Nek te sluzi dugo! 
- Nyarlathotep
- MF veteran
hvala, hvala drugari.
to je to. taj klip je jedini video zapis ovog eha na netu.
inace, ne bi bilo ovoga u mom lancu da mi drugar nije velikodusno poslao link.

to je to. taj klip je jedini video zapis ovog eha na netu.
inace, ne bi bilo ovoga u mom lancu da mi drugar nije velikodusno poslao link.
Nadajmo se da ćeš u satima dokolice ti načiniti još bar 2-3 komada.
Btw, jel postoje šanse (ne znam stvarno ništa o trakašima) da on u toku svirke iz'ede traku, kao što je meni moj vidoje rekorder uvek gut'o traku baš onda kada ne treba?
Ili je mala verovatnoća, jer je stalno vrti u krug?
Btw, jel postoje šanse (ne znam stvarno ništa o trakašima) da on u toku svirke iz'ede traku, kao što je meni moj vidoje rekorder uvek gut'o traku baš onda kada ne treba?
Ili je mala verovatnoća, jer je stalno vrti u krug?
Last edited by guv'nor on 14 Apr 2009, 13:41, edited 1 time in total.
Ajd pa nek te dobro služi! Kakvi su prvi utisci??? Sve šljaka ok???Cool su to sprave, al jebga...treba to nosati sa sobom, podmazivati, menjati trake...u svakom slučaju , za te pare to je bingo! 
- Nyarlathotep
- MF veteran
stigao mi je postom na sljaku. sve radi za sada, na slajci sam ubo ortakovu gitaru da probam - radi sve!
samo je traka u uzasnom stanju pa sve muljavo zvuci. lepo treba da se sredi, ocisti, podmeze, glavice da mu se precesljaju i ociste, a trake zamene. kapiram da ce onda raditi kao nov!
sto se tice vucarnaja, jeste to problem, zato cu ga konstantno drzati u studiju gde sviramo.
samo je traka u uzasnom stanju pa sve muljavo zvuci. lepo treba da se sredi, ocisti, podmeze, glavice da mu se precesljaju i ociste, a trake zamene. kapiram da ce onda raditi kao nov!
sto se tice vucarnaja, jeste to problem, zato cu ga konstantno drzati u studiju gde sviramo.
- sirac-šunka
- vragolan
Cestitam na ko-zna-kom na time based efektu
Nadam se da ces nekad jeftino da mi prodas onaj Alesis midiverb ili neki drugi ako ti bude bio visak
Nadam se da ces nekad jeftino da mi prodas onaj Alesis midiverb ili neki drugi ako ti bude bio visak
- Nyarlathotep
- MF veteran
hahaha, hvala, samo, ne korstim ja sve to samo za djitru.
koristim za dva mikrofona - za bubanj/doboš i melodiku, za sempler, dva sinta i razno.
alesis midiverb II, alesis quardaverb II, korg mini kaoss pad, boss dd20... istina ima time based efekata. hehehe
koristim za dva mikrofona - za bubanj/doboš i melodiku, za sempler, dva sinta i razno.
alesis midiverb II, alesis quardaverb II, korg mini kaoss pad, boss dd20... istina ima time based efekata. hehehe
gde mogu da se nabave trake drugar je kupio echolette (s51 ili ng51 nisam siguran) lampaski trakaski eho pa mu trebaju.ako znas javi
- Nyarlathotep
- MF veteran
jbg, nasao sam trake na ebayu, koje cu kupiti u USA. putujem u cetvrtak u NYC na 17 dana. tamo uzimam sve.
- Hillybilly
Cestitam,
Dobrodosao u klub ljubitelja trakaskih echo naprava.
Ja ih imam valjda 7 komada (Roland 201 i 501, Echolette, WEM Copicat, Solton, Sireko, Dynacord 2kom..), a ovaj sam morao da propustim jer trenutno imam visih ciljeva za koje mi treba kinta! Voleo bih jednom prilikom da ga cujem kako radi, ako je izvodljivo!
Cheers!
Dobrodosao u klub ljubitelja trakaskih echo naprava.
Ja ih imam valjda 7 komada (Roland 201 i 501, Echolette, WEM Copicat, Solton, Sireko, Dynacord 2kom..), a ovaj sam morao da propustim jer trenutno imam visih ciljeva za koje mi treba kinta! Voleo bih jednom prilikom da ga cujem kako radi, ako je izvodljivo!
Cheers!