Vidite li ove navodnike koji naglašavaju ovu čudnu frazu i vidite li sarkastični tužić koji krasi ovaj citat?frkadela wrote:...ali ne može svako da izdrži taj teret koji 'andergraund status' sa sobom nosi.

Doolio...

@The Doors
Čekaj, on je rekao da neka pjesma neće prestati da mu se sviđa samo zato što ju je čuo na nekoj reklami. Cecina pjesma mu se neće sviđati svakako, nebitno da li je čuo na bootleg snimku neke svadbe u Živinicama ili na reklami za Tojotu. A "Light my fire" voli u svakom slučaju.

...ne znam da li sam bas skapirala, mislim sta prvo podrazumevate pod to komercijala? Recimo ja mislim da postoji dobra komercijala npr. i kod filmova  koju svakako volim da gledam ili kad je rec o muzi slusam. Ne mislim da automatski komercijalno mora da bude nekvalitetno, ali sve zavisi od tog vaseg poimanja komercijale, recimo eto ja sad slsusam Losing my religion jel to komercijala?
 ...ne znam da li sam bas skapirala, mislim sta prvo podrazumevate pod to komercijala? Recimo ja mislim da postoji dobra komercijala npr. i kod filmova  koju svakako volim da gledam ili kad je rec o muzi slusam. Ne mislim da automatski komercijalno mora da bude nekvalitetno, ali sve zavisi od tog vaseg poimanja komercijale, recimo eto ja sad slsusam Losing my religion jel to komercijala?  Mislim da ima ono kao dobra i losa komercijala...ja volim ovu dobru, pa eto zato recimo i volim Depeche Mode.
  Mislim da ima ono kao dobra i losa komercijala...ja volim ovu dobru, pa eto zato recimo i volim Depeche Mode.  

Aj ziveli
  Aj ziveli 

znaci, crtacu do ujutru verovatno i to sledeci mesec dana konstantno:)
  znaci, crtacu do ujutru verovatno i to sledeci mesec dana konstantno:)