Omiljeni gitaristi?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Omiljeni gitaristi?
Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...

- mislim_stvarno
Aca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
- Guitar_thrill
- MF veteran
mislim_stvarno wrote:Aca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sevastokrator
Chuck Norric svira akord F laktomAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
Pih... Izvodljivo...sevastokrator wrote:Chuck Norric svira akord F laktom
kako je neko najbolji gitarista ako moze da odsvira sve satrianove i malmstinove fore za pola minuta? thats dull... ja npr znam da rory gallagher moze 3 sata da bude rory gallagher, mozda nije tako brzo, jebiga to je muzika, nije minut pire, al je fenomenalnoAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
To je fora...Zato sto je to Cak Noris,i on taj tvoj minut pire napravi za pola minuta...Duane wrote:kako je neko najbolji gitarista ako moze da odsvira sve satrianove i malmstinove fore za pola minuta? thats dull... ja npr znam da rory gallagher moze 3 sata da bude rory gallagher, mozda nije tako brzo, jebiga to je muzika, nije minut pire, al je fenomenalnoAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
- mislim_stvarno
Hehe...nisam znao da ima tema...

- Guitar_thrill
- MF veteran
e sad sam se setio jednog lika, koji je mnogo uticao na mene,i to dosta direktnije na moje sviranje nego ovi ostali....to sam skontao kad sam uzeo da skidam njegove solaze,i skontao da ja vec koristim pola njegovih lickova....

Kod mene su uticali i skoro potpuno izgradili stil-

+

i malo

+

i malo

cek zar ne treba ti sam da gradis svoj stil? 
... ili ono... odes kod stiliste...
... ili ono... odes kod stiliste...
Posto niko ne spominje ove nase, sa ovih prostora, evo ja cu - ginger,tocak,vlatko stefanovski,zele lipovaca,dragi jelic,zlatko manojlovic... Ima ih jos al da ne duzim. I ovaj redosled ne znaci nikakvo rangiranje svi su mi podjednako dobri tj. svako ima svoj fazon.
stvarno ljudi kud ne pomenu niko tocka...
Duane wrote:stvarno ljudi kud ne pomenu niko tocka...