Omiljeni gitaristi?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Omiljeni gitaristi?
ne kazem ja da je tocak neki legendarni jazz gitarista, jebiga kad se covek time poceo tek nedavno baviti, ja ga smatram za ultra raznovrsnog rok gitarstu, ali o5 pokazuje da moze i jazz da svira(nista "legendarno", just mean ol' playin')... o tom ti pricam...
i pre svega da tocak nezna nista o jazzu, cenim da mclaughlin ne bi svirao uopste sa njim... ima milion gitarista koji zele da sviraju sa meklafinom...
i pre svega da tocak nezna nista o jazzu, cenim da mclaughlin ne bi svirao uopste sa njim... ima milion gitarista koji zele da sviraju sa meklafinom...
uf,sad sam pokusavao sebe da nateram da odslusam malo tocka i stvarno ne mogu da izdrzim,kao da mi neko po mozgu lupa...
I to je bitno zbog cega i kome...?bokicasa wrote:uf,sad sam pokusavao sebe da nateram da odslusam malo tocka i stvarno ne mogu da izdrzim,kao da mi neko po mozgu lupa...

Ljudi, tema je omiljeni gitaristi, a ne "Tocak je najveca legenda ikada / precenjeni madafaka koji lupa po mozgu"...

Pa slusaj ga malo duze,pa ces da vidis kako ce da ti se svidi...bokicasa wrote:uf,sad sam pokusavao sebe da nateram da odslusam malo tocka i stvarno ne mogu da izdrzim,kao da mi neko po mozgu lupa...
koliko god pokusavam...ma nema teorije..
ma nemoguce
ukusi su ukusi...mislim,ako ti se ne svidja,ne moras da ga slusas na silu...ne svidja mi se,to je to,i kraj...

Evo ih neki od mojih gitarskih idola, ko ih sve prepozna ima
.

Nije baš Točak, al' šta ću:

-
Meni su bez ikakvog reda Jesper Stromblad ( In Flames ), Stefan Elmgren ( bivsi clan Hammerfalla) , Alex Laiho ( CoB )
Jbg necu vise da pisem jer im kraja nema 

ma nemoguce
Hahaha... Take a chill pill dude...Duane wrote:ma nemoguce

- mislim_stvarno
Duane wrote:ma nemoguce

SRV, Django, Steve Lukather, Satriani, Eric Johnson, Clapton, Vlatko Stefanovski, RMTochak, Aleksandar Sedlar, Petar Jelic, Damjan Pejcinovski...i tako...
Omiljeni i po meni jedni od najkreativnijih...
A poneki od od ovih sluze i da u choveku probude neki inat... "Ako on moze, ma mogu i ja"... I tako i bude....................posle mesec dana vezbanja!

Omiljeni i po meni jedni od najkreativnijih...
A poneki od od ovih sluze i da u choveku probude neki inat... "Ako on moze, ma mogu i ja"... I tako i bude....................posle mesec dana vezbanja!

акерфелд, шулдинер, блекмор, онај адријан из медених, џеф из анивентилатора, а овог последњег не познајем. није металиста?friedman wrote:Evo ih neki od mojih gitarskih idola, ko ih sve prepozna ima![]()
![]()
![]()
![]()
.