Pa to sam i napisao, a ako je tebi ok onda je to u redu za tebe, meni ta cena nije ok.LPuser wrote: koliko ja znam cena premotovanja kod gorana je 35e za singl a za humbucker 60e, a cena njegovog kompletnog singla je 60e a humbuckera 100e, meni je to ok
Nisi dobro razumeo moj tekst. Ko sve svira na pickupima lesliea ne znam, a i ne zanima me. Zanima me jedino mišljenje ljudi koji su to probali i od kojih imam povratnu informaciju, a takvih je dosta i mišljenja su pozitivna. A nije referenca to što je dobio da premota 8 pickupa jer ih je premotao ko zna koiko, već je jedan naručilac dao njemu, a ne Goranu svojih 8 magneta na premotavanje jer je dobar odnos kvalitet/cena.LPuser wrote: pickupe gitariste psihomodo popa nisam cuo pa je neumesno da ih komentarisem. ALI, Goranove magnete sviraju SAMO dzindzer, tocak, randja, petar jelic, antun partibreakersi, vlada negovanovic, dado topic i drugi vise ili manje poznati (i naravno ja! lol). Dakle, ako je tebi referenca to sto je zagrebcanin dobio posao da premota 8 pickupa i ako mislis da on apriori bolje zna sta je dobar ton od ovih gitarista koje sam nabrojao, samo napred.
Dzindzerov stav i ukus meni ne moraju da se dopadnu. Najzad, jedan par humbuckera se mnogo dopao Džindžeru i samo njemu, nikome oko mene i meni nisu! Nagovarao me je da odem kod dotičnog majstora, ali ja nisam i sada sviram na Gibson magnetima sa kojima sam poprilično zadovoljan, Džindžeru se možda ne bi dopali.LPuser wrote: za kraj, evo sta kaze dzindzer za goranove magnete u njegovim odgovorima na forumu sajta riblje corbe:
... Dobro is zapazio na njoj sam promenio više setova dok nismo došli do ove poslednje varijante (Goran).
Sve u svemu ja nisam do sada imao prilike da probam ni Goranove ni leslie pickupe samo sam za ovog drugog dobio gomilu pozitivnih povratnih informacija, a Goranove nema niko u mom okruženju. To znači da ja ne preferiram kvalitet rada ni jednog od njih dvojice, aliLPuser wrote: goran DEFINITIVNO ne precenjuje svoj rad, ne samo sa pickup-ovima
60 odnosno 120 e u odnosu na 40/80 je značajna razlika za isti posao. Ko želi da plati skupog Gorana samo neka izvoli, ja ne bih bacao pare.