Da li me slika vara, čini mi se da si za ovaj donji red isakao ovu postavku u koferu tako da pedala tačno stane u tu rupu?Suspiria wrote: Home made pedalboard, Boss FV500L, MXR Carbon Copy, Ibanez FL9 ('80s), Red Rox (Box of Rock clone), Yamaha CO-01, Ibanez BC9 ('80s), Maxon SM9, Ibanez MSL, EHX Small Stone i Boss BD-2 (mod) koji se trenutno prodaje.
Ako ne, kako si pričvrstio pedale da stoje u mestu? Čičak traka?

btw ja mislim da bi Tuner trebao da furash na pocetku lanca, kad je iskljucen on radi kao lep buffer, tj. hocu da kazem sa tunerom koji iskljucen stoji na pocetku lanca imaces lepsi sound svih pedala u lancu.
  btw ja mislim da bi Tuner trebao da furash na pocetku lanca, kad je iskljucen on radi kao lep buffer, tj. hocu da kazem sa tunerom koji iskljucen stoji na pocetku lanca imaces lepsi sound svih pedala u lancu.

! samo mu je zvuk njaaaah
 ! samo mu je zvuk njaaaah 
 . Sta bi uradio da je naleteo na Orianthi? Dzizz.
 . Sta bi uradio da je naleteo na Orianthi? Dzizz.

. Dakle, iskoristiš recimo stari lanac od bicikla. Tada ne mrdaju nigdje. Na pedalama koje nemaju tu opciju sa šarafljenjem je čičak koji se odlično lijepi na ovaj sivi materijal.
. Dakle, iskoristiš recimo stari lanac od bicikla. Tada ne mrdaju nigdje. Na pedalama koje nemaju tu opciju sa šarafljenjem je čičak koji se odlično lijepi na ovaj sivi materijal.