Vlasnik te zelembaćke gitare sam ja

pa kako vidim da je pominjete .. da razrešim misteriju.
JEM nije za poredjenje sa RG 350 sem što donekle liče... imao sam ih, znam. JEM sem očiglednih stvari kao inlay, lion claw ima bolje drvo i to se vidi a bogami i čuje. JEM 555 je od basswooda a na njega baš i ne idu EVO-i (imam jema od adlera sa evolutionima pa vidim razliku) Probao sam i V7-V8 kao na JEM 505 ali je bilo dosta visokih .. oni su za mahagonij ili tako nesto. E onda sam nabavio dva seta ovih Dragona i to sa odgovarajucim singlovima pošto je na jemu singl nešto slabiji ...
Probaću da opšem.. magneti su savršeno legli na ovu gitaru, na distorziji deru a ako malo smanjim volume dobijem vintage prizvuk, na cleanu ko strat .. nema tu neke filozofije, ne žurim sa prodajom pa kome se probava dok je još kod mene neka izvoli. Baš bih i voleo da čujem od još nekog "nepristrasnog" mišljenje a ne samo od ortaka koji su btw bili iznenadjeni kao i ja ...
Naravno zbog paranoje na ovdašnjem podneblju imam i EVO-e pa ako naidje ozbiljan kupac za keš a nešto tupi oko magneta rado cu namontirati njih pa nek izvoli