Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Cestitke za dobitnike
lepo smo se ponovili, dobar start ove godine 
RR Fuzz Factory->Colorsound Wah/Swell->Yamaha Flanger->RR Rat->Boss PS-2->EHX Polyphase->RR Klon->EHX Graphic Fuzz->RR Feedback Looper (Alesis Quadraverb)->EHX Deluxe Memory Man(dry out->Tuner)->EHX SMMwH

Ludnica
Pošto ti je situacija slična mojoj, konkretno pomešane vintage i nove pedale, pomešane tru bajpas, baferovane i ove što izjedaju zvuk, pa me zanima kako izlaziš na kraj sa time? Kakav ti je klin zvuk kada prođe kroz sve to?
Pošto ti je situacija slična mojoj, konkretno pomešane vintage i nove pedale, pomešane tru bajpas, baferovane i ove što izjedaju zvuk, pa me zanima kako izlaziš na kraj sa time? Kakav ti je klin zvuk kada prođe kroz sve to?
@ zzz
Tako se to radi!
Tako se to radi!
Veoma blizak tonu gitara->kabl->pojacalo, izbalansiran s sparkly visokim i "debelom pozadinom" - klon na pola niza cini cuda s svojim pasivnim baferom, za to sam zahvalan Rocketu x1000+Hopkins+ wrote:Ludnica![]()
HvalaFunkomat wrote:@ zzz
Tako se to radi!
xspaceman wrote:aj caramba!
- Powerslave[NS/HC]

I ja se dosta ponovih od poslednjih aktivnosti na forumu
CryBaby535Q > Digitech Bad Monkey > IbanezMetalChargerMS10 > Seymoure Duncan > Reverb sa LaneyLV300
Nekad zamenim umesto MS10 stavim MT2 Bossov ili handmade preamp
Ili sa Fuzzom iz 93' isto rucni rad
Preamp:

Fuzz:

Cestitke za ovo poslednje, funkomat. Sad imas i savrseni drajv. 
Cestitke za novu pedalu
Veoma uredan i dobar pb

oooooooZ*Z*Z wrote:RR Fuzz Factory->Colorsound Wah/Swell->Yamaha Flanger->RR Rat->Boss PS-2->EHX Polyphase->RR Klon->EHX Graphic Fuzz->RR Feedback Looper (Alesis Quadraverb)->EHX Deluxe Memory Man(dry out->Tuner)->EHX SMMwH![]()
Mnogo lepo
Svaka cast
Hvala.sinisake wrote:Cestitke za ovo poslednje, funkomat. Sad imas i savrseni drajv.
Samo da posle nekog vremena ne skontam da mi je ocd suvisan pored 808-a.
Hvala lepo. Trudim se da bude sto uredniji.Makinov wrote:Cestitke za novu pedaluVeoma uredan i dobar pb
![]()
Čestitiam brate Davide!
Extremno dobro izgleda, ali zašto struju sa te strane, ako si već ovako dobro skinuo sve ostalo?
Btw, od kada imaš Vemi, nisi se hvalio?
Btw, od kada imaš Vemi, nisi se hvalio?
Ne verujem, drugojaciji je to karakter tona.Samo da posle nekog vremena ne skontam da mi je ocd suvisan pored 808-a.![]()
![]()
Oho, lepa prinova funkomat, cestitke!