ahahhahahahahhasinisake wrote:Pa sto ne pitate nikolica licno? On je prodavac.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ahahhahahahahhasinisake wrote:Pa sto ne pitate nikolica licno? On je prodavac.
MUzzY wrote:@guv'nor: kakvu toncugu u prstima imas, matori! ...
Mislim da se uklapam u tu grupu.nebojsak wrote:...naravno, sa jednom ogradom, a to je da će se dalje teško zavaljati, s obzirom da nije ni Marshall ni Fender ni Orange, niti išta od ultrafensi opreme kod nas. Ali kapiram da je hit za nekog ko nema kupoprodajne pretenzije.
Ne znam za nikolica, ali mogu samo da pohvalim tonalne karakteristike a za izdrzljivost i kvalitet izrade potrazi po netu, mada gde ima dima... Opet, buduci da sam se druzio sa Marshall-ima novijeg datuma izrade moram reci da nijedan od njih nije bio narocito kvalitetan. Kvarili su se, ne posebno cesto, niti je to bio neki tezak kvar, ali prosto nisu ostavili neki utisak na mene. JCM 800 combo if ya ask me...Guitar_thrill wrote:bas me to i buni, Rocket rece da je pojacalo nepouzdano jako, a DR Greenthumb i Nikolic ga nahvalili i to...i ovaj sto prodaje kaze da sve super radi....a opet ako super radi sto ga niko nije kupio....eh ta pojacalanenadnenad wrote:jeste...i reko je roket da je pojacalo nepouzdano jako
Eh, otkad ja to govorim. Dzaba vam Butler-i, Marshall-i i ostala buranija ako nemate levicu kao Ljuba. Ali lepo to zvuci kad Ljuba zasviri i za pojas zadene. A i taj Strat je bas dobarMUzzY wrote:@guv'nor: kakvu toncugu u prstima imas, matori! ...
Doktore, govoris to na svakoj temi na kojoj ti dodje da rantujes, sto je precesto.Svaka cast Ljubi, naravno (jer ovo sto govorim i nema veze sa njim ili bilo kim, i ja sam mu udelio kompliment za ton/sviranje svojevremenoDrGreenthumb wrote: Eh, otkad ja to govorim. Dzaba vam Butler-i, Marshall-i i ostala buranija ako nemate levicu kao Ljuba. Ali lepo to zvuci kad Ljuba zasviri i za pojas zadene. A i taj Strat je bas dobar
Cortex wrote: Po mom mishljenju bolja ce se muzika stvoriti pokushash li pobediti il nadmashiti 74-u nego 2010-u, ili se u ovu drugu nekako ukljuchiti i sl.:
Jbg, nisam 'teo da rantujem, sorry ak' je tako shvaceno. Lm, nekako sam toliko pod utiskom razlike u zvuku koja zavisi od ljudskog faktora da, kao sto vidis, preterujem u isticanju istog. Svaki put kad smo se nasli nas nekolicina, koji svaki za sebe poznaje koliko-toliko svoj instrument, i na istoj gitari/settingu/pedalama/whaever zasvirili ponesto, ja sam bio fasciniran tim sto sam cuo. Bio sam do skoro totalni gear-freak, mislio sam da su tu tonalne finese, ali potpuno sam promenio misljenje. But, thats just me...Kill surf city wrote:Doktore, govoris to na svakoj temi na kojoj ti dodje da rantujes, sto je precesto.Svaka cast Ljubi, naravno (jer ovo sto govorim i nema veze sa njim ili bilo kim, i ja sam mu udelio kompliment za ton/sviranje svojevremenoDrGreenthumb wrote: Eh, otkad ja to govorim. Dzaba vam Butler-i, Marshall-i i ostala buranija ako nemate levicu kao Ljuba. Ali lepo to zvuci kad Ljuba zasviri i za pojas zadene. A i taj Strat je bas dobar), nego ono...nije prejeban ton u prstima jedino sredstvo izrazavanja u muzici.Treba znati prziti to sto przis.Biti dobar u tome sto radis.I to je to.
Pa znaš kako, prečesto se poteže priča koja liči na rat između onih koji nastupaju kao da je sviračko znanje nebitno, i onih koji smatraju da je sve u sviračkom znanju, to je nekako opšti duh rasprava ovde na forumu, kao da su dve "škole" gitare stalno suprotstavljene. Imam utisak da je priča opet krenula na tu stranu, pa eto... Meni nekako tužno to da ljudi koji sviraju isti instrument ne idu jedni ka drugima, da im se iskustva prožimaju, nego se stalno sve više udaljavaju, i samo dovlače naoružanje većeg kalibra u svoj rov. Svako je u svojoj priči samo do pola u pravu. Kako to polutka može biti bolja od celog - meni nikako nije jasno. Može biti da sam ovo napisao pre vremena, ali svi znamo kako lako ove priče skliznu u same ol' "Partizan-Zvezda" natezanje.Guitar_thrill wrote:a ko je ovde rekao da nije tako?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest