svaka chas'
Teletina
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Teletina
vrat je
svaka chas'
svaka chas'
Super je ispalo. I ja sam isto odlucio da kupim kompresor. Bas sam danas gledao neki Villager u Merkuru u Beogradu od 24l. Pretpostavljam da je to dovoljno. Deluje ok za 13500 din. http://www.villager.rs/index.php?id=622. Zapravo bas bi voleo da cujem preporuke za te najjeftinije kompresore a koji mogu da odrade posao.
Mislim da je na Pancevackom buvljaku cena kompresora od 25l negde oko 80e plafon 90e-nemoj da me drzite za rec.Nije neznam sta ali zavrsava poso.
Ugrabio sam malo vremena i otišao da majtimike da isprobamo gitaru, pa su pale i neke fotke (koje su daleko od nekog zavidnog kvaliteta), koje će pružiti kakvu-takvu informaciju o tome kako završena Teletina™ izgleda.
Majti će odgovarati na pitanja i napisati šta je i kako rađeno, ja samo kačim slike...

Snimili smo fotoaparatom i kratak klip sa sviranjem, ali to ću okačiti link kada dignem na YT...
Majti će odgovarati na pitanja i napisati šta je i kako rađeno, ja samo kačim slike...

Snimili smo fotoaparatom i kratak klip sa sviranjem, ali to ću okačiti link kada dignem na YT...
- Hotstepper
Sjajno! Majti, znash znanje!
Pickguard mu daje onu "retro" notu...
Aj kachi na YT, dzaba slika bez tona!
Izuzetno lepo. Svaka cast
Ajd ako neko zna neki free program za jednostavno editovanje video klipova (najjednostavnije operacije, treba samo da skratim klip)... Ovaj u Win-u osakati ionako loš zvuk... Mrzi me da googlam i isprobavam razne varijante, dajte neku proverenu, pa da kačim uveče klip posle probe.
cyber link power director je dobarBaba Slim wrote:Ajd ako neko zna neki free program za jednostavno editovanje video klipova (najjednostavnije operacije, treba samo da skratim klip)... Ovaj u Win-u osakati ionako loš zvuk... Mrzi me da googlam i isprobavam razne varijante, dajte neku proverenu, pa da kačim uveče klip posle probe.
Skinuo Virtualdub, power director je ogroman 400+mb... Uveče kačim klip...
Lepo izgleda gitara, verujem da isto tako i zvuci, samo me zanima zbog cega nije string through? Kakvo je ovakvo resenje u poredjenju sa klasicnim?
Stvarno lepa gitara, a sare na vratu su bezobrazno dobre 
Izguglaj top loader vs string through tele, odma' izlazi par top sajtova/foruma sa detaljnim objašnjenjima.sl0e wrote: Kakvo je ovakvo resenje u poredjenju sa klasicnim?
Btw, čobansko objašnjenje - sličan je trip sa onim stavljanjem žica na Gibson koji Cortex koristi, manji uglovi žice, tenzija itd...
Stvarno dojajno izgleda, mada sada se ponavljam.
hvala svima.
Sto se tice ovog nacina kacenja zica, guv'nor je to veoma lepo objasnio. U stvari prvobitna zamisao mi je bila da menjam kobilicu, zato sto je ovo bila privremena varijanta, pa nisam hteo da busim rupe za ferule iz straha da mi se nece poklapati rupe. Medjutim kad sam sklopio gitaru, shvatio sam da je sustejn odlican i da zbog toga netreba stavljati string thru, a trenutno je na gitari 10-52 set zica i tenzija je otprilike ista kao na mojoj ariji sa istim setom, s'tim sto arija ima gibson skalu koja je sama po sebi meksa, tako da ovaj sistem ostaje
Sto se tice ovog nacina kacenja zica, guv'nor je to veoma lepo objasnio. U stvari prvobitna zamisao mi je bila da menjam kobilicu, zato sto je ovo bila privremena varijanta, pa nisam hteo da busim rupe za ferule iz straha da mi se nece poklapati rupe. Medjutim kad sam sklopio gitaru, shvatio sam da je sustejn odlican i da zbog toga netreba stavljati string thru, a trenutno je na gitari 10-52 set zica i tenzija je otprilike ista kao na mojoj ariji sa istim setom, s'tim sto arija ima gibson skalu koja je sama po sebi meksa, tako da ovaj sistem ostaje
mnogo dobro izgleda sara na telu , a vrat ima prekrasnu teksturu.jel mi se cini ili nisi stavljao sipku u vrat. lakiranje profi nema sta.