"Imas 2 komada od 50 (47uF) u napajanju (350V ili vise da budes siguran)"

to je ustvari ovaj:

i pogled odozdo:

pise na njemu 50 + 50 uF 350/364 V, jel trebam njega da menjam?
"i jedan 50uF na katodi izlazne lampe, moze 35V pa navise...mada ti savetujem da probas tu na katodu da stavis dosta veci kondenzator, npr 470uF. Kazu da ton postaje "cvrsci"...a posto sviras mjetal to nije lose"

ustvari ovaj:

klasican elektrolit, njega cu svakako da promenim.
sto se tice power switcha imam dva pipka, i po slici desno sto si postavio mogu da prekinem jednu zicu sto ide od napajanja i povezem na power switch. da li mogu bilo koju od te dve zice sto idu od napajanja da prekinem? jel nece da bude problema ako npr okrenem utikac kontra u uticnicu ( u struju) pa da power switch prekine samo nulu a fazu da tera drugom zicom do old prekidaca koji spaja zice mreznog kabla sa primarom trafoa? razmisljam da je svejedno al opet pitam jer nisam sto posto siguran. ako moze bilo koja ja cu prekinuti jednu zicu i spojiti na ovaj power switch sto trenutno imam, a kad budem imao sa 4 pipka onda cu prekinuti obe zice od napajanja i povezati.
Odustajem od stanby prekidaca.
Imam klasican osigurac ispred primara mreznog trafoa, ne pise nikakva oznaka, a montiran je na plocici na samom trafou.
A sto se tice onih gramofona, interesantna stvar

nekako bude malo zao coveku da sjebe sav taj raritet, ustvari unikat, haha, ali jbg kad imamo mi druge potrebe. neki kolekcionar bi dobio srcku da vidi sta je neko uradeo s tim

ali dobra stvar, i sto kazes nema radio i moz se napravi sta 'oces a i lakse je.