moze posle histerija da se ubaci i Marti Misterija...rimuje se a i uklapa u ove nove strip momente na temi!Hotstepper wrote:Tek sad ovaj off topic dobiVa pravu smernicu i sklad sa temom "Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija"

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
moze posle histerija da se ubaci i Marti Misterija...rimuje se a i uklapa u ove nove strip momente na temi!Hotstepper wrote:Tek sad ovaj off topic dobiVa pravu smernicu i sklad sa temom "Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija"
Dilana Doga, narafski!Kristijan wrote:A koga ste više gotivili, Martija Misteriju ili Dilana Doga?
Devedesetih je bila aktuelna rečenica "dok je bilo Tita, bilo je i shita", što možda nekome nešto govori... No kako naš doktor voli da kaže, krhko je znanje...
Ne sumnjam. Ti si jedan od onih koji uvek imaju 'drugacije informacije'. Da nemas, ne bi bio tako kul.Duane wrote:ja sam dobio drugaciju informaciju...Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
Iz te kategorije jedino Dilan Doga i Alan Forda i danas priznajem!Kristijan wrote:A koga ste više gotivili, Martija Misteriju ili Dilana Doga?
jbga, tako su me programirali dzinovski gusteri sa planete ProzakDersu Uzala wrote:Ne sumnjam. Ti si jedan od onih koji uvek imaju 'drugacije informacije'. Da nemas, ne bi bio tako kul.Duane wrote:ja sam dobio drugaciju informaciju...Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
Don Djeki wrote:Ovaj tip prodaje već neko vreme ovo pojačalce, ali mu se niko ne javlja...
http://www.kupujemprodajem.com/fender-c ... _id%5D=553
e sad, to mi nema logike, valjda je pre bila cena 150-140 evra...
je l' neko išao da prova ovo? je l' tip neki prepodavac? bilo šta?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest