sa oktavijom!!!sinisake wrote:Ma ja mislim da ce lakse biti da ritmas kupi neko drugo pojacalo.![]()
Ili cu da zloupotrebljavam onaj Behringer EQ, dok im usi ne stradaju.![]()
ili cu sve pesme da sviram sa Oktavijom, pa ko prezivi...![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Hahaha, ritmaš! Vrh!sinisake wrote:Ma ja mislim da ce lakse biti da ritmas kupi neko drugo pojacalo.

Tako je - ritmaš u mixetu, a ti veži dva Classica - neka vide ljudi šta je demonstracija sile!

ili jos grdje, slave-ujes te classice i nabacis kabinet od 10x10 metara... i onda seobe srbalja iz sombora... nepoznat uzrok ermigiranju iz sombora... 

Nemoj, pa da b92 odmah napravi spektakl, medjunacionalni...

Pa cu morati da jedem mastan burek u onoj pekari, da smirim strasti... (Ko ne zna o cemu pricam, bolje da tako i ostane
)

Pa cu morati da jedem mastan burek u onoj pekari, da smirim strasti... (Ko ne zna o cemu pricam, bolje da tako i ostane

Dobar kofer
Znam, ima na temi Problem oko napajanja za pedalboard jos slikica. 

a gde si uzeo koferce? 

U Pevecu.
2389din.

Opasan je.A kako te sluzi ovaj boss wah,posto nikog ne znam da ima bas njega...?
Ha!
Znao sam da ce neko pitati.

Meni se mnogo svidja.
Imam tu wah i za clean, i za drive, samo okrenem potenciometar.
Zvuk je meni odlican. Ali nisam ja neko merilo, probao sam 3 waha u zivotu. Cuo sam i bolje. Pre neki dan u Starcevu, na koncertu: Zabranjeno Pusenje, zna li neko koji wah ima Davor?
Znao sam da ce neko pitati.

Meni se mnogo svidja.
Imam tu wah i za clean, i za drive, samo okrenem potenciometar.

Zvuk je meni odlican. Ali nisam ja neko merilo, probao sam 3 waha u zivotu. Cuo sam i bolje. Pre neki dan u Starcevu, na koncertu: Zabranjeno Pusenje, zna li neko koji wah ima Davor?

Koja je ta plava pedala desno od eq-a?
Probao sam jednom taj boss wah. Bilo je davno ali mi se uopste nije svideo... Mislim da bi Boss trebao vise paznje da posveti kvalitetu zvuka nego koliko ce sran'a da natrpa u sto manje kuciste...
edit
Aha... skontao sam koja je pedala.
Probao sam jednom taj boss wah. Bilo je davno ali mi se uopste nije svideo... Mislim da bi Boss trebao vise paznje da posveti kvalitetu zvuka nego koliko ce sran'a da natrpa u sto manje kuciste...

edit
Aha... skontao sam koja je pedala.
Ne mozes ni za sta da kazes da je sranje, mozes samo da kazes da ti se ne svidja. 

To sam i rekao.shule wrote:Ne mozes ni za sta da kazes da je sranje, mozes samo da kazes da ti se ne svidja.
Ono sranja sam mislio u smislu gomila stvari u jednoj pedali kojih je toliko da to vec postaje smesno.Funkomat wrote:Bilo je davno ali mi se uopste nije svideo
Razumem ja da nema sile ni smisla da pokusavaju da se takmice sa dunlopom ili sta ja znam kim po pitanju wahova ali ne bi im falilo da imaju neki standardni wah za pocetak pa tek onda da izvode ovakva cuda.
Isto vazi i za vecinu njihovih novih pedala ako mene pitas. Kontam ja da mora da se gura napred i tehnologija unapredjuje ali ogroman broj gitarista zeli jednostavne analogne pedale kao sto su pre proizvodili. Pogledaj samo koliko su trazeni stari boss delayevi, chorusi, kompresori i slicno... Nemaju ni jedan analogni delay u proizvodnji.

Moje misljenje...