ps. A reci kako radi mali Nemesis od 200 evra
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Ma cela ekipa vikend prelazari, hehe
Ima taj mali Nemesis masti, zacudjujuce
mada, nikako da ga poteras malo brze, da vidimo kako se tu snalazi ta 12-ica
Sto taj dobos meni zvuci fino, samo bih mu nabio jos visokih i to je to.
Sve je snimano sa Zoom-om, ručnom spravom spravom, to je što je, nema dodavanja visokih i oduzimanja. Postavio sam je malo bliže basa pa je gitara tanka, al jbg, hteo sam da čujem kako Carvin šljakaFunkd wrote:Ima taj mali Nemesis masti, zacudjujucemada, nikako da ga poteras malo brze, da vidimo kako se tu snalazi ta 12-ica
Alba p bass i Peavey TNT 100.
Alba p bass je imao cist headstock kada sam ga kupio, pa sam se igrao i napravio fendera od njega. Svi koji su ga do sada svirali su rekli da je odlican. S obzirom da je kupljen za 100 evra. Naravno ja sam prezadovoljan. Ima onaj zvuk koji sam trazio
A evo i slika...
http://www.flickr.com/photos/66082782@N ... otostream/
Alba p bass je imao cist headstock kada sam ga kupio, pa sam se igrao i napravio fendera od njega. Svi koji su ga do sada svirali su rekli da je odlican. S obzirom da je kupljen za 100 evra. Naravno ja sam prezadovoljan. Ima onaj zvuk koji sam trazio
A evo i slika...
LepoStevan84 wrote:Alba p bass i Peavey TNT 100.
A evo i slika...
Ako smatraš da je drvo i ostatak hardvera dobar, moja ti je preporuka da ne štediš pare za pikap, ugradi naj kvalitetniji koji možeš da si priuštiš.
Naravno da necu, samo dok malo sakupim kesa, pa da uzmem nesto kvalitetno 
Vestacio, mi ga jednom prilikom, sasvim slucajno, profesor sa frankfurtskog univerziteta muzike. Mislim da je to dovoljna potvrda o kvalitetu instrumenta
Hvala
Vestacio, mi ga jednom prilikom, sasvim slucajno, profesor sa frankfurtskog univerziteta muzike. Mislim da je to dovoljna potvrda o kvalitetu instrumenta
Hvala
Promenili nat, rasekli glavu, defretovali, ismirglali pa ofarbali. Ima tu jos malo da se radi: zamenicemo kobilu (stavicemo neku nižu) i rampicu izmedju magneta i to bi trebalo da bude to. U pitanju je Jean & Jean neko budjavo sranje koje kao radi Ok, ali zato sam mu izvrsio reparaciju svega i svacega i sada bi trebalo to da bude to. Ash body, poplar top, 7 piece neck (ne znam od kog drveta), Gotoh hardware, SeymourDuncan (MusicMan i jazz) magneti (a onaj gore singl je pretih i neupotrebljiv), SeymourDuncan preamp (volume/push pull slap counture, balance, bass, mid, treble), wenge fingerborad. Paketic cu preuzeti posle nove godine. Lep poklon.

E pa Vuče, ovo je pravi fretless, a ne onaj Ibanez. Wenge fretless je stvarno super!

E pa Vuče, ovo je pravi fretless, a ne onaj Ibanez. Wenge fretless je stvarno super!
Lepo, lepo
Cestitke
Da te dugo i dobro sluzi!
Cestitke
SNIMAK ŠTO PRE ILI!!!
Jos uvek se premisljam, ali postoji mogucnost da cu ga koristiti na svirci 19. januara (reklama). Sviram sa Organized Chaos-om kao ispomoc jer njihov basadzija nece moci, pa ko ima vremena neka svrati. Ulaz ce biti dzabe (tako da ce svi doci). Svirka ce biti u studentskom gradu Novi Beograd sa početkom u 21h. U svakom slucaju ako ne budem vozio fretless, jahaću Fenixa
pa eto prilike da se vide ti Hi-Fi instrumenti na delu
Opa, znači poskidao si i to, brate
Aj pa ako bude neki prevoz do Bg i natrag gde god ja stanovao tad, moram doći da čujem to!
Aj pa ako bude neki prevoz do Bg i natrag gde god ja stanovao tad, moram doći da čujem to!
Ma nisam jos, evo jos uvek se patim sa prvom pesmom koju sam uzeo da skidam. Nisu teske za sviranje vec za pamcenje, bas je tesko 
nnkvocka wrote:E pa Vuče, ovo je pravi fretless, a ne onaj Ibanez. Wenge fretless je stvarno super!
Oće da puste na svirku nas matore magarce ? Studentski grad, mmm to mi zvuči lepo i primamljivonnkvocka wrote: Svirka ce biti u studentskom gradu Novi Beograd sa početkom u 21h.
Od 7 do 77, tako da ces decu morati da ostavis kod kuce