Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Neam pojma, ne volim to. Ovde jos i izgleda ok, jer je uvrnuto drvo skroz, al klasican natural mi deluje...nezavrseno
ja imam natural oil finish i ništa mu ne fali 

Stalkeru, tvoja korveta izgleda kao ni da nema finish
Kazem to zato sto si uspeo po prilicno da je ustrokavis i ucrnis, a to ne bi trebalo tako da ide... Ovaj jazz bass ima samo high gloss finish, tanak da moze sve lepo da se vidi njami njam njam. Izgleda mi kao spalted maple top ili je mozda spalted ash (celo telo)

bejzikli je natural oil finish minimum minimyma.. a šta fali da crni, ja jedva čekam da vidim kaki će da izgleda za 50 godina. takav je finiš, generalno svi basevi sa takvim finišom završavaju kao moj. potrebno je i kupovati onaj vosak, a to ne dolazi baš često :/ mada, pronto radi stvar.
Ma ono, ne volim ja npr ni sunburst, a oba basa su mi takvi, mada je na precu mator finis pa se vec ljusti polako 

nije da sam nesto lud za fretlesima, al ovo je tako mocno...

Da se u Avataru pojavljuje bend, basista bi ovo svirao
haha tačno
Enivejz,

Da W ne postoji, ovo bi Zender svirao. Znam to jer ja i on imamo isti gruv, osećaj za estetiku i kvalitet.
Enivejz,

Da W ne postoji, ovo bi Zender svirao. Znam to jer ja i on imamo isti gruv, osećaj za estetiku i kvalitet.

Ih sad, Bosanac sa osecajem za estetikuMetalFunk wrote:Znam to jer ja i on imamo isti gruv, osećaj za estetiku i kvalitet.

Ima izroda, veruj mi. 

pa da nije ovoga, zender ne bi svirao ni vorvikaMetalFunk wrote:haha tačno
Enivejz,

Zender ćaća, a može i Squier-a da šuri i opet bi bio ćaća, samo možda još i veći ćaća budući da su skvajeri mahom govno.
@Solomon, šta je sa onim spejs basom od par postova gore? Š'o ima lavor taj u sredini?
@Solomon, šta je sa onim spejs basom od par postova gore? Š'o ima lavor taj u sredini?