Stare pedale i procesori, prodavati ili ne ?!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stare pedale i procesori, prodavati ili ne ?!!!
U pravu si,nema sta. Moj klinac vec ima klavir ali kako vreme prolazi pokazuje veliko interesovanje za rok muziku, sto je meni naravno posebno drago.Mozda ce zazeleti da peva? U tom slucaju Zoom mu moze pruziti delay i reverb. Ali, sve to ipak treba otom-potom. Kad bude zapevao dobice prvo dobar mikrofon koji ce i njegovom sinu koristiti !!! Ako realno pogledamo, ti procesori nisu nikada ni imali neku vrednost. Ipak su to sve igrackice, prolazne i manje bitne. Treba sve to prodati. Ima li neko neku zanimljivu spravicu u podrumu, na tavanu ? Poremetiste mi temu. Ispade neko savetovaliste za moju neodlucnost ha,ha !!!
moj odgovor je def ne posebno ako si vezan za neki gadget ono bash i ako te chini happy kako radi, a posebno ne prodavati neke stvari koje se tesko nalaze u ovom delu Evrope, tipa neku redju pedalicu dash u oglas i zavaljash za neke jadne pare, ono kao cemu sve to posebno sto je trenutno loshe vreme za takve akcije jer je ovde sve devalvirano i ljudi su realno kloshari i nemaju neke normalne pare da kupe ista. Evo neki lik zavaljava za k-p Voodoo Labs Sparkle Drive, mislim ono cemu...
zaboga! kakva tema.
pa najbolje da bacis da ne bi poklanjao ili uzeo 20e...
a necu da komentarisem koliko je meni puta znacila i najsitnija pomoc kad sam bio klinac!
(nemislim na raritetne stvari i uspomene)
pa najbolje da bacis da ne bi poklanjao ili uzeo 20e...
a necu da komentarisem koliko je meni puta znacila i najsitnija pomoc kad sam bio klinac!
(nemislim na raritetne stvari i uspomene)
Opet poklanjanje. O ljudi moji, da otvorimo temu "Stare pedale i procesori, poklanjati ili ne ?!!!". Ja bre i nemam neke klince oko mene, mislim iz komsiluka koji sviraju ili tako nesto. Ni jednog jedinog. Svi setaju neke kerove i bajagi se bave nekim sportom. Ne druzim se sa klincima. Ne razumem kako to mislite da poklanjam klincima. Kojim klincima, aman !!! Mozda ste vi jos uvek toliko mladi pa se osecate bliski njima. Stvarno ne razumem. Mozda treba da zovem kuma da pokloni Vox-ov vah star 30-ak godina nekom klincu i da mu kazem da ne forumu ispadam djubre samo zato sto " ne poklanjam klincima " !!!
nemoj ici u krajnost molim te.
nisam mislio nista lose i nemas razloga da se vredjas.
licno mislim da je tema bez smisla
ako hoces nesto da uradis - uradices

nisam mislio nista lose i nemas razloga da se vredjas.
licno mislim da je tema bez smisla
ako hoces nesto da uradis - uradices

faks wrote: licno mislim da je tema bez smisla

Onda nemojte da uscestvujete. Vrlo prosto.Ja nikada ne gledam Pink ali ne palamudim o njemu kako je sranje !!!
zato zivimo u septickoj jami. zato sto nikoga ne interesuje put kojim idemo.Audio wrote:Onda nemojte da uscestvujete. Vrlo prosto.Ja nikada ne gledam Pink ali ne palamudim o njemu kako je sranje !!!
- Dersu Uzala
Ne, nego zato sto uvek ima neko ko ce da drzi govor i pravi se pametan !!! Malo je onih koji na konkretno pitanje imaju konkretan odgovor. Ako nemas staru pedalu ili procesor, i nemas dilemu sta da radis sa njom, nema potrebe da ista komentarises. Ni dobro ni lose. Kada bi svaka tema imala kratke, normalne odgovore forumi bi bili daleko edukativniji. Ovako su samo jedan besplatan nacin da se malo ubije vreme.faks wrote:zato zivimo u septickoj jami. zato sto nikoga ne interesuje put kojim idemo.Audio wrote:Onda nemojte da uscestvujete. Vrlo prosto.Ja nikada ne gledam Pink ali ne palamudim o njemu kako je sranje !!!
aj nek bude.
pozdrav..

pozdrav..

Ja sam imao ZOOM 606 i prodao sam ga, za smesne pare, u odnosu na one koje sam dao kad sam ga kupovao. Nisam bio preterano emotivno vezan za taj procesor, a i ta sica mi je trebala tada, ne secam se za sta (mozda za racune i pastete
).
Imao sam matori Pivi Bandit i prodao ga za isto tako smesnu cifru (u odnosu na kupovnu
, vazda sam bio prevest prodavac
), ali te pare su posluzile za kupovinu sadasnjeg pojacala, tako da se ne kajem, nimalo.
Ako mozes da prodas te stvari, za neku iole pristojnu cenu, prodaj ih, da bi mogao da kupis nesto upotrebljivije. Ako ti nije frka za pare, ostavi ih da kupe prasinu.
Nadam se da sam pomogao.

Imao sam matori Pivi Bandit i prodao ga za isto tako smesnu cifru (u odnosu na kupovnu

Ako mozes da prodas te stvari, za neku iole pristojnu cenu, prodaj ih, da bi mogao da kupis nesto upotrebljivije. Ako ti nije frka za pare, ostavi ih da kupe prasinu.

Nadam se da sam pomogao.

Neko je pomenuo, da nece ponavljati gresku svog caleta. E tu smo. Otac dok se profesionalno bavio muzikom, je u svom arsenalu imalo Fender Stratocaster 1965, Gibson SG 78, Roland JazzChorus, Fender Super Reverb, Vox AC 30, par pedalica, uglavnom boss iz 80-ih... Pocetkom 90-ih je prestao da se bavi muzikom, i sve je to otislo jednom preprodavcu, za smesnu cifru, ali dovoljnu da kupi sebi masinu i pocne da se bavi masinstvom. A ja danas samo gledam slike i placem...
Opet mislim da ne treba sve cuvati, Kristijan je to lepo objasnio, ali definitivno ima stvari KOJE SE NE PRODAJU, vec ostaju za nasledstvo....

Opet mislim da ne treba sve cuvati, Kristijan je to lepo objasnio, ali definitivno ima stvari KOJE SE NE PRODAJU, vec ostaju za nasledstvo....

Fendera cu da prodam samo za leba, daleko bilo !!! Cak i neke stvari koje sada nisu nesto specijalno mom ce klincu koristiti itekako. Kao npr. Cube 60.Meni je sasvim OK jer ne moram da imam gomilu pedala oko sebe , bar dok vezbam. Tako ce i moj klinac nadam se, jednog dana strpati pojacalo i gitaru u caletova kola pa u neki podrum da drlja sa drugarima uz gomilu alkohola i dima !!! Kao tata svojevremeno.