Testicullos Habbet

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

testiculloshabbet

Re: Testicullos Habbet

Post by testiculloshabbet » 28 Mar 2011, 14:17

Hvala matori vi ste odlicna podrska da ovo izguramo do kraja drago mi je da ti se svidja veliki pozzzzz od Testicullos Habbeta!!!!!!!

macolla

Post by macolla » 29 Mar 2011, 10:29

svaka cast majstori.bilo bi vas lepo cuti uzivo sa pevacem.zaista me zanima kako bi zvucalo.mislim da bi trebali ubaciti neke solaze u fazonu vaja ili malmstina,mada bi nesto u fazonu fridmana super leglo.po meni ne treba da peva pevac ili pevacica nego neki vanzemaljac ili mozda robot.vredelo bi probati ako uhvatite jednog.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 29 Mar 2011, 11:31

Pozdrav momci...

Preslušavam sada stvari, i jako mi se sviđaju, samo napred. Moram da pohvalim snimak, zaista je više nego dobro urađeno za demo snimak, još u sopstvenoj režiji. :bravo: :bravo:

Ali posebno moram da kažem da mi se bubnjar jaaako sviđa. Precizno, i sa lepim detaljima dobro smeštenih tamo gde treba da ih bude. Svaka čast. :bravo:

habbet

Post by habbet » 29 Mar 2011, 11:38

macolla wrote:svaka cast majstori.bilo bi vas lepo cuti uzivo sa pevacem.zaista me zanima kako bi zvucalo.mislim da bi trebali ubaciti neke solaze u fazonu vaja ili malmstina,mada bi nesto u fazonu fridmana super leglo.po meni ne treba da peva pevac ili pevacica nego neki vanzemaljac ili mozda robot.vredelo bi probati ako uhvatite jednog.

Cujem da su kod Dejvija (ili kod Rofija,nisam siguran) nekoc uvatili jednog malog zelenog pa cemo gledati da ga maznemo da nesto izarlauce.Eeee macolla,macolla :XD:

habbet

Post by habbet » 29 Mar 2011, 11:41

Baba Slim wrote:Pozdrav momci...

Preslušavam sada stvari, i jako mi se sviđaju, samo napred. Moram da pohvalim snimak, zaista je više nego dobro urađeno za demo snimak, još u sopstvenoj režiji. :bravo: :bravo:

Ali posebno moram da kažem da mi se bubnjar jaaako sviđa. Precizno, i sa lepim detaljima dobro smeštenih tamo gde treba da ih bude. Svaka čast. :bravo:

Hvala,hvala!

Post Reply