Jasen uzet u NS u "Virginiji"(~1100e kubik). Daska nije birana vec sam uzeo prvu pravu ko strela, koja nije ispucala i bez cvorova. Sva gradja je tu sa max 8% vlage. Javor uzet u Surcinu u Drvo Trade (~700e kubik) pa racunaj koliko ti treba gradje za koju komponentu.Stevan Hinic wrote:Molim te reci mi gde si nabavljao drvo za vrat i telo i koliko te je kostalo, ako nije tajna? Hvala
Tnx. Lep je osecaj kada ti se svidja nesto pa to i mozes da spovedes u delo. Takav je slucaj i sa ovom glavomoboss wrote:bas lepo izgleda. meni su drage te velike glave na stratovima.aj kad je iskompletiras jos koju slicicu i komentar na kompletan utisak.

Lm, bice slicica kad dodje struja a trebao bi i sound test da se uradi pa cu i njega okaciti.
Isti je slucaj i kod mene.Margos wrote:Nisam neki ljubitelj stratova ali sam uvek govorio da kada bih pozeleo jedan onda bi bila velika 70s glava i maple fret
Samo napred
Tnx
Sta znam, ok radi. Za moje potrebe odlican. Inace, nikakav budz vec onaj koji dolazi uz bridz.Funkomat wrote:lepo lepo
Mocno izgleda taj ogroman blok.
U ime drveta, hvalaBojjan96 wrote:Prelepo drvo.

Backplatea nema jer ga nisam ni stavljao. Iz istog razloga nema ni rupa za srafove. Gde i dokle ce ici, otom potom. Za sada ne planiram da stavljam backplateDersu Uzala wrote:Sta je ovaj, sta je sa ovim srafovima. Vizavi backplate-a. Nepostojeceg.
Micim, gde i dokle oni idu?