Edit: zaboravih i ove "Fujigen" modele ...
Kupovina elektricne gitare POMOC!!!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina elektricne gitare POMOC!!!!!
Woww .... do "juče" ste ljudima preporučivali "HAND MADE", pa se onda prebacili na ona korejska SRA**A od CORT gitara i sada se već TOKAI reklamira kao dobro? Šta će biti sutra "dobro"? ASTER?!? ILI Ono što se pojavi kod naših uvoznika u rafovima?!? Au ... ovo je Srbija!!!
Trzalica wrote:Woww .... do "juče" ste ljudima preporučivali "HAND MADE", pa se onda prebacili na ona korejska SRA**A od CORT gitara i sada se već TOKAI reklamira kao dobro? Šta će biti sutra "dobro"? ASTER?!? ILI Ono što se pojavi kod naših uvoznika u rafovima?!? Au ... ovo je Srbija!!!
ssmc wrote:
Mada, prica na forumu nije kompletno zaokruzena/preslikana ako ne pustis ceo klip.
Trzalicu zanemari, lokalni trol sa ogromnom kolicinom glupih zajedljivih komentara. Ponekad kaze nesto pametno u svojim svetlim trenutcima. Ako hoces onaj wine red, imam ga, dakle sve preporuke za tu cenu od 200 evra. Gitara nije za metal zbog mini hamova, ali trpi sve vrste hard roka.
Pogledah Tokai gitare i zvucale su mi i izgledale ok, ali su mi Vintage gitare nekako privlacnije tako da mislim da cu se odluciti za njih. Posto trenutno nemam vremena da idem do Novog Sada i da proveravam polovne, niti imam nekog ovde ko ce ici samnom da proveri polovne gitare u Beogradu, mislim da cu kupiti novu gitaru (ionako je prva pa 'ajde da bude i nova
).