Jeste da su skupe, ali ja sviram na marshallu od 25 godina...
Realno, da li vi mislite da ce ove Bugere raditi u 2033?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A gde ti je tu statusni simbol? Kako može da valja nešto što košta 15 E, ajde molim te.Rocket Roll wrote: Ne znam što se ljudi toliko žale na Behringer? Nijedna njihova stvar mi nije crkla (kuc-kuc, knock on wood), a imam ih poprilično i većina radi non-stop.
...i zvuk joj je ko prdež teletabisa.Molotov wrote:Vecina kutija Beringerovih koje pucaju kao da su od stakla su bilo koliko ja znam uglavnom oni zvucnici na bass kutijama od 4x10 sto su se odljepljivale jer se nisu usviravale.... naravno da nisu kvalitetne kao Messe i ostale 3,4 puta skuplje kutije, ali nisu toliko losije koliko su jeftijije. Losije su samo malo i to za to "usviravanje" sto na skupim stvarcicamo mozes odmah da ih rokas do daske, iako ja ni to ne praktikujem sa najskupljim stvarima.
Naime, te jeftinije kutije je uvijek dobro usviravati na pocetku tako sto cete membrane "omeksavati " laganom svirkom, na 3, pa 4, 5,6.... tek poslije 20 ak sati svirke na kutijama da ih mozete "odpanjiti" do maximuma... tada ce raditi fenomenalno!
Ja imam iskustvo sa gitarskom kutijom BG 412F koja je ostala neunistiva!!!! Nalazi se u vjezbaoni i nema sta se ne kaci na nju..... razni otpori, razne snage od 80-400W ... em sto je iznosana, izlupana, izudarana... radila na + 40 celzijusa i na - 10, radi u vjezbaoni u kojoj katkad vlaznost zraka dostize nevjerovatne razine da se voda slijeva niz zidove.... struja za napajanje je izyzetno nekvalitetna... pored signala pojacala na zvucnicima mozete citi raznorazne kucanske aparete kuce iznad ...
Pa i cena pedale je kao i cena igračke na pijaci!Funkomat wrote:Dovro zvuci...
To sto kaze covek behringer radi tako sranje pakovanja. Kad vidim onako upakovanu pedalu na kraj pameti mi nije da pomislim na ozbiljnu spravu. Tako se pakuju igracke a ne pedale...![]()
Ne da je pakovanje bitno ili bilo sta ali drago mi da su ga popravili.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest