gle neko pimetio heheDoolio wrote:ahahahahahahahane bash svi najvishe kaziprst B92 !
spam znam izvinjavam se

Moderator: Critical
gle neko pimetio heheDoolio wrote:ahahahahahahahane bash svi najvishe kaziprst B92 !
Critical wrote:Bez muke nema naukeRamirez wrote:Predji na klasicnu gitaru,zasto sebe muciti...![]()
Ja sam cuo da je Arsa [lik koji je svirao djitru sa Djurom i mornarima] svojevremeno uradio to sa ringlom i jagodicama...Drumkiller wrote:probaj da stavis jagodice prstiju na usijanu ringlu,cuo sam i te price.....
I išmirglaj žiceDrumkiller wrote:probaj da stavis jagodice prstiju na usijanu ringlu,cuo sam i te price.....
xexexedovlabj wrote:ahaha, ja sam isto cuo nesto na tu temu, pa sam jednom pijan gasio cigare sebi na prste...posle nisam mogo svirati jedno nedelju dana
ali je zato tuuuuuuuuuuu-venaWolf wrote:ahaa... zato je sestra imala problema da mi izvadi krv iz prsta... xD
gitarista - dobrovoljni davalac... ne bas najbolja kombinacija xD
haha,jok ja,ja sam uvek vadio iz vene..ona kaze,daj prst,a ja onako bledo-ne,ne-samo vena.manje boli,i mozes da svirasWolf wrote:pa jeste, ali mora prvo iz prsta da izvadi... zbog analizU ili sta vec... xD
sledeci put trazi da ti bode u arteriju, najmanje bolimuki17 wrote:haha,jok ja,ja sam uvek vadio iz vene..ona kaze,daj prst,a ja onako bledo-ne,ne-samo vena.manje boli,i mozes da svirasWolf wrote:pa jeste, ali mora prvo iz prsta da izvadi... zbog analizU ili sta vec... xD![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests