Kožni strapovi (kaiševi) za gitaru - ručni rad?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

mfilip

Re: Kožni strapovi (kaiševi) za gitaru - ručni rad?

Post by mfilip » 13 Dec 2011, 00:50

E da... a tek sto je lep i sto sa njim odajem utisak da znam da znam da sviram 8)

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 13 Dec 2011, 13:07

Ovaj sam uzeo kao suvenir za 20e i mogu reci da je ekstra pogotovu sto je malo siri(7,5 cm).Mislim da bih mogao da okacim o njega i puskomitraljez kao Viljuska,sa sve redenici,bez zuljanja.E sad sto mi je gitara iznad stomaka kao kod BB KInga, I don't give a shit.Znaci pravi muski kais za muske gitare od 4 kilo pa navise 8) ,a ne ovi seka-persa plastikaneri za fenderice :lol:
http://i224.photobucket.com/albums/dd68 ... C07183.jpg

Hotstepper

Post by Hotstepper » 18 Dec 2011, 10:05

teodorica wrote:... E sad sto mi je gitara iznad stomaka kao kod BB KInga, I don't give a shit...
(...ja moj tako namerno drzhim... :hide: )

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 18 Dec 2011, 10:16

Ja sam tako redovno držao gitaru jer mi je bilo podjednako udobno tako da je sviram kao i kad sedim, ali od kad vrlo aktivno pevam prateće vokale, provalio sam da mi to strašno smeta, da ne mogu normalno da udahnem, i sad kačim gitaru tako da bude potpuno ispod nivoa dijafragme. Trebalo mi je neko vreme da se naviknem, a sada i ne provaljujem razliku u samom sviranju.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 18 Dec 2011, 10:28

Kristijan wrote:Ja sam tako redovno držao gitaru jer mi je bilo podjednako udobno tako da je sviram kao i kad sedim
Bash to. Nekako mi je jako chudno kad stojim i onda mi gitara bude jako dole, skalice i solazhe i to josh nekako uspem, al kod sviranja hvatova i akorda se jako muchim, stalno vuchem vrat gore dole...
Kontam da je to sve navika..

Post Reply