Kožni strapovi (kaiševi) za gitaru - ručni rad?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kožni strapovi (kaiševi) za gitaru - ručni rad?
E da... a tek sto je lep i sto sa njim odajem utisak da znam da znam da sviram 

Ovaj sam uzeo kao suvenir za 20e i mogu reci da je ekstra pogotovu sto je malo siri(7,5 cm).Mislim da bih mogao da okacim o njega i puskomitraljez kao Viljuska,sa sve redenici,bez zuljanja.E sad sto mi je gitara iznad stomaka kao kod BB KInga, I don't give a shit.Znaci pravi muski kais za muske gitare od 4 kilo pa navise
,a ne ovi seka-persa plastikaneri za fenderice
http://i224.photobucket.com/albums/dd68 ... C07183.jpg

http://i224.photobucket.com/albums/dd68 ... C07183.jpg
- Hotstepper
(...ja moj tako namerno drzhim...teodorica wrote:... E sad sto mi je gitara iznad stomaka kao kod BB KInga, I don't give a shit...

Ja sam tako redovno držao gitaru jer mi je bilo podjednako udobno tako da je sviram kao i kad sedim, ali od kad vrlo aktivno pevam prateće vokale, provalio sam da mi to strašno smeta, da ne mogu normalno da udahnem, i sad kačim gitaru tako da bude potpuno ispod nivoa dijafragme. Trebalo mi je neko vreme da se naviknem, a sada i ne provaljujem razliku u samom sviranju.
- Hotstepper
Bash to. Nekako mi je jako chudno kad stojim i onda mi gitara bude jako dole, skalice i solazhe i to josh nekako uspem, al kod sviranja hvatova i akorda se jako muchim, stalno vuchem vrat gore dole...Kristijan wrote:Ja sam tako redovno držao gitaru jer mi je bilo podjednako udobno tako da je sviram kao i kad sedim
Kontam da je to sve navika..