Meni se sad svidja i Reznorova verzija, iako ranije nije. Mozda je fazon u tome koju prvu cujes, pa se vezes za njuKole man wrote:Ja sam izgleda jedini koji vise voli verziju od NIN-a.Nekako je vise tr00

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Meni se sad svidja i Reznorova verzija, iako ranije nije. Mozda je fazon u tome koju prvu cujes, pa se vezes za njuKole man wrote:Ja sam izgleda jedini koji vise voli verziju od NIN-a.Nekako je vise tr00
E, bas toKristijan wrote:Johnny Cash je tokom godina dobio neki takav naboj u glasu da mi se srce raspadne kad čujem te njegove poznije snimke.
Ma Reznor je brat nash car!Kristiko wrote: Zeleo bih samo da kazem jednu stvar: kada je Reznor u toku izvodjenja "Hurt" (2006) pevao drugu strofu, nije otpevao svoju verziju teksta: "I wear this crown of shit..." vec Kesovu: "I wear this crown of thorns...".
cccira wrote:Ova pesma je toliko dobra (u oba izvodjenja) da se svaki komentar koji ja mogu da smislim cini nedostojnim ovog remek dela. Eto toliko od mene.
U stvari..daBaba Slim wrote:cccira wrote:Ova pesma je toliko dobra (u oba izvodjenja) da se svaki komentar koji ja mogu da smislim cini nedostojnim ovog remek dela. Eto toliko od mene.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests